Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
česká

Fiorella a dům ztracených duší
O domě U Bezhlavého kohouta v Templové uličce se říká, že je prokletý. Kdysi v něm zemřela celá rodina na mor, později v něm jistý pekař zabil svou manželku. Dům zůstal dlouho prázdný, ale pak ho koupil Hanuš, vzdálený příbuzný sklepnice Lucie.
česká
Ukázky

Fiorella a dům ztracených duší

199 Kč
Frost - 20%
(1x)
Válečný mág Zikmund Frost se místo prohánění sukní musí zase jednou věnovat práci pro Organizaci. Což mimo jiné obnáší eliminaci čarodějů a dalších potvor.
česká
Ukázky

Frost

89 Kč
71 Kč
Harém po česku! - 20%
(1x)
Ve své knize autor popisuje půlroční hledání budoucí životní partnerky. Proč „Harém?“ Protože si vybíral ze skoro sto dvaceti žen a dívek, které odpověděly na jeho inzerát. S většinou z nich se sešel a několik z nich poznal i blíže.
česká
Ukázky

Harém po česku!

89 Kč
71 Kč
Jeden život nestačí - 20%
Pavla vyrůstá se dvěma staršími sestrami v pekle příkazů a rozkazů. O co přísnější je vojenská výchova, o to dravější je její touha rodičovskému drilu uniknout. Když se jí to konečně podaří, odnáší si s sebou nenávist a odhodlání pomstít se.
česká
Ukázky

Jeden život nestačí

179 Kč
143 Kč
JFK 2 - Není krve bez ohně - 20%
Divoká sci-fi českých autorů. John Francis Kovář, bývalý kapitán speciálních jednotek, člen úderného týmu Agentury EF se účastní první mise do jiného časoprostoru.
česká
Ukázky

JFK 2 - Není krve bez ohně

79 Kč
63 Kč
JFK 39 - Smrt v záři neonů - 20%
(1x)
Droga násobící lidské schopnosti a měnící jedince ve vražedná monstra nenechá JFK v klidu. Z indiánských teritorií sleduje stopu na východní pobřeží Unie do vyhlášeného města hazardu.
česká
Ukázky

JFK 39 - Smrt v záři neonů

99 Kč
79 Kč
Kdo jinému jámu kopá
(3x)
Slečna Marplová po česku? Mladá, svérázná, učitelka.
česká
Ukázky

Kdo jinému jámu kopá

223 Kč
Kdo má pod čepicí - 20%
(3x)
Když se malířka z Prahy Josefína Divíšková přestěhuje do Brodu a smíří se s tím, že život učitelky na malém městě je jedna velká otrava, její kolega z práce je nalezen mrtvý.
česká
Ukázky

Kdo má pod čepicí

79 Kč
63 Kč
Když ještě chodil Pán Ježíš s Petrem po světě - 20%
České lidové pohádky plné humoru a poezie vyprávějí o tom, jak vznikly houby, včely nebo svatojánské mušky – ale třeba i tom, jak svatý Petr místo Pána Boha pásl husy; a ještě mnoho dalších podivuhodných příběhů.
česká
Ukázky

Když ještě chodil Pán Ježíš s Petrem po světě

109 Kč
87 Kč
Krátké pohádky na dobrou noc - 20%
Poutavé pohádky děti před spaním zaručeně uklidní a navodí u nich pozitivní myšlení. Přiblíží jim krásy přírody, život zvířátek, připomene jejich mimořádné schopnosti, vlastnosti i chování.
česká
Ukázky

Krátké pohádky na dobrou noc

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>