Nejprodávanější knihy - prosinec 2020

Akvaristika
Celosvětově uznávaný odborník na tematiku akvarijních ryb RNDr. Stanislav Frank, CSc. dává v knize vyčerpávající odpovědi na rozličné otázky provázející akvaristy celý život.

Akvaristika

449 Kč
1200 zahradních a pokojových rostlin
Praktický příruční atlas obsahuje více než tisíc druhů pokojových a zahradních rostlin s podrobnými údaji o pěstování.

1200 zahradních a pokojových rostlin

629 Kč
Atlas sopek
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
Autoškola 2021
Nejaktuálnější učebnice na trhu. Pravidla, značky, testy, základy bezpečné jízdy, zkrátka vše co potřebujete k hladkému a bezproblémovému absolvování autoškoly včetně závěrečné zkoušky.

Autoškola 2021

152 Kč
Až se ti zatočí hlava
(4x)
Temně groteskní příběh, v němž o sebe křísnou dva muži z opačných táborů společenského spektra a pak se začnou dít věci. Příběh Štindlovy knihy se odvíjí na pomezí satiry, hororu, psychodramatu i road movie.
Ukázky

Až se ti zatočí hlava

242 Kč
Bezstarostné cesty
Kniha Josefa Fouska Bezstarostné cesty obsahuje autorovy příběhy z tuláckých cest křivoklátským krajem, krásné vzpomínky na kamarády, tuláky, místní rodáky, trampy a chataře v údolní osadě Děče u Staré řeky Berounky.

Bezstarostné cesty

314 Kč
Bing a jeho dobrodružství
Ve čtyřech příbězích z Bingova světa se dozvíte, jak pečovat o někoho nemocného, jak najít něco ztraceného, jak vybrat správný narozeninový dárek… a pak se budete bavit u převlékání do kostýmů!

Bing a jeho dobrodružství

269 Kč
Brouci v hlavě
Nejste tím, co se vám honí hlavou! V této knize vám dva experti na zvládání úzkostí nabízejí dovednosti založené na kognitivně behaviorální terapii, které vám pomohou odpoutat se od rušivých myšlenek.

Brouci v hlavě

314 Kč
Carevna
Osmnáctiletá princezna Minnie ví, že jejím životním posláním je opustit rodné Dánsko a uzavřít sňatek s ruským carevičem Alexandrem z rodu Romanovců.

Carevna

359 Kč
Colloquia mediaevalia Pragensia 21
Sborník referátů přednesených na konferenci v Žatci roku 2013 je reakcí na soudobou mezinárodní diskusi o pojmu „stát“. Ten byl vytlačen ve prospěch modelu středověkého regna (Herrschaft), nicméně ne zcela uspokojivě.

Colloquia mediaevalia Pragensia 21

270 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>