Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
beletrie

A jako Antarktida / Pohled z druhé strany - 11%
(5x)
Unikátní ilustrovaná kniha pro malé i velké čtenáře ukazuje, co se stane, když se na vše podíváme z jiné strany.
beletrie
Ukázky

A jako Antarktida / Pohled z druhé strany

536 Kč
476 Kč
Druhá derivace touhy II. - 11%
(1x)
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
beletrie

Druhá derivace touhy II.

313 Kč
278 Kč
Mizející dívky - 11%
(7x)

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat.

beletrie
Ukázky

Mizející dívky

404 Kč
359 Kč
Ohňostrojení - 17%
(1x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
beletrie

Ohňostrojení

238 Kč
198 Kč
Poslední léto ve městě - 11%
Znuděný čtyřicátník Leo se náhodně pohybuje Římem, čas tráví v kavárnách, kde ho marní společně se svými přáteli a jedinou láskou. Vlastní ojeté auto, bydlí v pronajatém bytě; neukotvenost se zračí i v jeho v mezilidských vztazích.
beletrie
Ukázky

Poslední léto ve městě

223 Kč
198 Kč
Herzl - 11%
(1x)
Komiksový román staví proti sobě dvě stránky židovského života: diasporu a návrat do Svaté země. Skrze osudy Ilji Brodského sledujeme osudy evropského židovstva v prvních dekádách dvacátého století.
beletrie
Ukázky

Herzl

448 Kč
398 Kč
Manuál pro uklízečky - 11%
(5x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
beletrie
Ukázky

Manuál pro uklízečky

268 Kč
238 Kč
Prázdniny v Evropě - 11%
(5x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Stopování nezemřelo. To jen někteří stopaři.
beletrie

Prázdniny v Evropě

404 Kč
359 Kč
Štěchovický poklad – konec legend - 11%
Proč se za desítky let nepodařilo najít slavný štěchovický poklad? Protože romantický příběh o bednách plných zlata je falešná stopa a největší lež Třetí říše.
beletrie

Štěchovický poklad – konec legend

341 Kč
303 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět - 11%
(1x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
beletrie
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

222 Kč
198 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>