Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020

Praskliny
(3x)
Když se na Zem snese malý kulovitý útvar, není člověka, v němž by tento jev nevzbudil očekávání. Koule sice levituje pár desítek centimetrů nad povrchem a je podivuhodně rezistentní vůči jakýmkoli pokusům o její přesun či zničení, ale jinak z ní nic nevychází.
Ukázky

Praskliny

199 Kč
Purpurový ibišek
(1x)
Silný román o emočních bouřích dospívání, pevných rodinných poutech a zářivém příslibu svobody.
Ukázky

Purpurový ibišek

259 Kč
Umění být zdráv
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
Úzkosti a jejich lidé
(9x)
Fredrik Backman, autor románu Muž jménem Ove, je zpět a s ním jeho zatím snad nejvtipnější kniha.
Ukázky

Úzkosti a jejich lidé

259 Kč
Cesty rytířů - 30%
(2x)
Zjevný boj v Království českém roku 1318 zdánlivě ustal. Zčásti v důsledku všeobecné únavy a zčásti v důsledku dohod uzavřených mezi králem a odbojnou šlechtou. O to víc se však rozhořel boj v zákulisí.
Ukázky

Cesty rytířů

199 Kč
139 Kč
Dilema
(2x)

Pravda by ji mohla zničit. Mlčení zase zničí jeho.  Livia nikdy nezažila svatbu snů, protože si Adama vzala v mládí a narychlo. O to víc se teď upíná na oslavu svých čtyřicátých narozenin, na níž bude chybět jen jejich dcera Marnie studující v zahraničí.

Ukázky

Dilema

299 Kč
Jak přejít řeku
(1x)
Tato kniha představuje několik let uvažování o společnosti, přírodě a nás samých.
Ukázky

Jak přejít řeku

249 Kč
Poslední léto ve městě
(2x)
Znuděný čtyřicátník Leo se náhodně pohybuje Římem, čas tráví v kavárnách, kde ho marní společně se svými přáteli a jedinou láskou. Vlastní ojeté auto, bydlí v pronajatém bytě; neukotvenost se zračí i v jeho v mezilidských vztazích.
Ukázky

Poslední léto ve městě

169 Kč
Sekta
(1x)
Novinář Marek Vráz alias Terence se dozvídá o muži, který za podivných okolností zmizel a nechal po sobě jen neobvyklý vzkaz. Pátrání Terence zavede až do hor v severní Itálii, kde žije komunita důsledně uzavřená před okolním světem.
Ukázky

Sekta

179 Kč
Tři jablka spadlá z nebe
(8x)

Román arménské spisovatelky líčí podivuhodný a magický život horské vesnice kdesi v Arménii, jejíž obyvatelé, často podivíni odvyklí spojení s okolním světem, věří v kouzla a nadpřirozeno.

Ukázky

Tři jablka spadlá z nebe

179 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>