Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020

Komunita truchlících
Lovec odměn Colter Shaw se vydává do státu Washington, aby vypátral dva mladíky, kteří údajně poničili kostel a postřelili dva muže. Shawovi se podaří oba podezřelé dopadnout poměrně snadno, ale během pátrání narazí na něco velmi znepokojivého.
Ukázky

Komunita truchlících

299 Kč
Konec stárnutí
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
Ukázky

Konec stárnutí

299 Kč
Vánoce s vůní čerstvého chleba
Přílivový ostrůvek Mount Polbearne v Cornwallu a Polly Watefordová, která se na něj po krachu předchozího vztahu a podnikání odstěhovala, aby tam začala nový život, jsou už mnohým čtenářkám známé z předešlých autorčiných knih.
Ukázky

Vánoce s vůní čerstvého chleba

198 Kč
Zážitky z karantény
(1x)
Koronavirová karanténa zastavila kolotoč pracovních povinností také známé moderátorce a spisovatelce Halině Pawlowské. Najednou seděla tři měsíce doma, a tak o tom napsala deník, ze kterého vznikla tato knížka.
Ukázky

Zážitky z karantény

249 Kč
Sněžný měsíc
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
Noc na rozloučenou
(1x)
Hadley se sejde na sestřině zásnubní oslavě se svým bývalým milencem Mauriciem Velasquezem a okamžitě v nich opět vzplane žádost. Z poslední divoké noci na rozloučenou se však vyklube druhá šance…
Ukázky

Noc na rozloučenou

69 Kč
Vztahy a mýty
(9x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

145 Kč
Kanibal z Nine Elms
(11x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
Ukázky

Kanibal z Nine Elms

382 Kč
Kde zpívají raci
(15x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
Ukázky

Kde zpívají raci

258 Kč
Učitelka radosti
Tateovi Duncanovi se život změnil z minuty na minutu, když se dozvěděl, že jeho biologičtí rodiče stále ještě žijí a navíc že má bratra – dvojče.
Ukázky

Učitelka radosti

69 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>