Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020

Prašina - Bílá komnata
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
Osmý život (pro Brilku)
(4x)
Strhující rodinná sága provázená vůní čokolády se odehrává na pozadí celého dvacátého století, za gruzínskoruské války a v neklidném revolučním období.
Ukázky

Osmý život (pro Brilku)

449 Kč
Temný vzorec
(1x)
Doktor Theo Cray je proslulý tím, že za použití matematických metod dokáže vypátrat sériové vrahy. Jenže pak je vystaven působení patogenu ovlivňujícímu mozkovou činnost a vědomí, že má v těle virus, který z něj samotného může udělat zabijáka, mu zničí pověst i vyšetřování a on začne pochybovat...
Ukázky

Temný vzorec

269 Kč
Santini - Peklem duše k světlu světa
(6x)
Santini Aichel si od dětství připadá osamělý, protože kvůli tělesné vadě nezapadá mezi vrstevníky. I v dospělosti jej však čekají těžké zkoušky. Postupně pochopí, že co mu bylo na jedné straně odepřeno, se mu vrací v neuvěřitelných vizích staveb.
Ukázky

Santini - Peklem duše k světlu světa

179 Kč
Nepřítel milencem?
Regina si našla práci v Montaně, aby se dostala blíž k k Devonovi Salazarovi, neboť potřebovala zjistit co nejvíc informací o knize, kterou vydal jeho již zemřelý otec. Ta kniha velmi neblaze zasáhla její rodinu a způsobila její rozpad.
Ukázky

Nepřítel milencem?

69 Kč
Soběstačný
(8x)
Zuzana Dostálová napsala román o dospívání a dospělosti, o samotě a samostatnosti. Hrdinův život sleduje v rozmezí několika let a vyprávění nenechává jen na něm.
Ukázky

Soběstačný

150 Kč
Vrány
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
Ukázky

Vrány

229 Kč
Všechno nejlepší, Anno
(1x)
Osmadvacetiletá Anna život, který by jí mohl leckdo závidět. Bydlí v krásném bytě s úžasným přítelem, jehož firma je na vzestupu, a tak se Anna může plně soustředit na péči o domácnost. Jejich vztah je bez poskvrny a je jen otázkou času, kdy Radim před Annou poklekne a požádá ji o ruku..
Ukázky

Všechno nejlepší, Anno

279 Kč
Dlouhá trať
(6x)
Občas se stane, že v půlce závodu zapomenete, proč vlastně soutěžíte.
Ukázky

Dlouhá trať

229 Kč
Pařížské dobrodružství
(1x)
Diana je čerstvou londýnskou debutantkou, která má velký sen – stát se spisovatelkou. Když objeví inzerát uznávaného časopisu pro ženy, v němž redakce shání talentovanou dopisovatelku, která by se vydala na Světovou výstavu do Paříže...
Ukázky

Pařížské dobrodružství

109 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>