Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2020
česká

Jen tak dál, Jeevesi
Další audiokniha oblíbeného humoristy, jejímž hrdinou je důvtipný komorník Jeeves.
česká

Jen tak dál, Jeevesi

269 Kč
Kytice
(2x)
Veršované skladby baladického rázu založené na pověstech národů slovanských i jiných. Recituje Jaroslava Adamová.
česká

Kytice

152 Kč
Dítě Bridget Jonesové
Trhlá a romantická Bridget je zpět! Navíc už dospěla do věku, kdy má poslední šanci otěhotnět. A to by nebyla Bridget, kdyby se jí to nepodařilo! I když všechno neproběhne úplně tak, jak si představovala... Vyslechne si bizarní rady od opilých indivi
česká

Dítě Bridget Jonesové

314 Kč
Dobrý proti severáku
(2x)
Dobrý proti severáku je moderní a vtipnou variací na epistolární román. Emmi Rothnerová chtěla přes internet zrušit předplatné časopisu Like.
česká

Dobrý proti severáku

89 Kč
Enderova hra
(4x)
Lidstvo čelí hrozbě třetího útoku vojsk mimozemské civilizace, jejichž předchozím invazím se jen tak tak ubránilo díky zásahům geniálního velitele Mazera Rackhama. Armáda vnímá nutnost vychovat jeho nástupce, který by snad mohl odvrátit zkázu.
česká

Enderova hra

224 Kč
Já ještě nechci jít spát
Poslechněte si tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: „Já ještě nechci jít spát!“
česká

Já ještě nechci jít spát

170 Kč
Kritik

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

česká

Kritik

269 Kč
Mráz
(9x)
Vražedné šílenství uprostřed francouzských Pyrenejí! Saint-Martin-de-Comminges je malé městečko ve francouzských Pyrenejích, kde jsou zimy kruté a kde se nikdy nic moc neděje.
česká

Mráz

314 Kč
Pohádková medicína
Jiří Lábus, Bára Hrzánová, Jan Potměšil a Marka Míková se sešli v nahrávacím studiu, aby načetli pohádky pro děti v rámci projektu Loutky v nemocnici. Po albu písniček Dobrá medicína přinášejí Loutky v nemocnici čtyři namluvené pohádky, které budou dělat radost především nemocným dětem.
česká

Pohádková medicína

224 Kč
Karel IV. - Tajný deník
(1x)
Tajný deník: Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího.
česká

Karel IV. - Tajný deník

296 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 109 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>