Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2020

Dobrá práce, Jeevesi
Další audiokniha oblíbeného humoristy, jejímž hrdinou je důvtipný komorník Jeeves.

Dobrá práce, Jeevesi

314 Kč
Falešný tolar
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.

Falešný tolar

269 Kč
Faraon
(1x)
Bolesław Prus ve svém slavném historickém románu podává věrný obraz prostředí starého Egypta. Své líčení opřel o pečlivé studium vědeckých pramenů, a tak na rozdíl od různých fantazií je jeho román založen na skutečně historické představě.

Faraon

359 Kč
Hanba
Hořká "moderní pohádka" inspirovaná moderními dějinami Pákistánu, kterou lze číst jako čistou fikci, politický pamflet, legendu i skutečnost.

Hanba

269 Kč
Jak hledat slunce
Miroslav Horníček vypráví o své cestě do Francie s malířem Adolfem Vondrou.

Jak hledat slunce

206 Kč
Jáma
(3x)
Kříďák, drásavý a děsivý psychothriller C. J. Tudor, se stal nejúspěšnější knižní prvotinou roku 2018. Nyní je tu Jáma, příběh, v němž autorka co do hrůznosti a napětí ještě přitvrdila...

Jáma

359 Kč
Kája a Claudie: Hra na štěstí
Dvojčata Claudie a Karel chodí do 4.B a protože se jejich rodiče rozvedli, tráví jeden týden u maminky a druhý zase ve vesnickém domku s tatínkem a babičkou.

Kája a Claudie: Hra na štěstí

269 Kč
Kanibal z Nine Elms
(7x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
Každý ve svém
Audio povídka Martina Johanny KAŽDÝ VE SVÉM vypráví příběh chlapce a dívky, které osud svede dohromady za nevšedních okolností v srdci prýštící fontány. Po doslova pohádkovém seznámení však postupně narážejí na nejednu překážku.

Každý ve svém

269 Kč
Komplet 9 her z let 1959-1964
Jedinečný komplet nahrávek devíti her divadla Semafor, které v této ucelené podobě vycházejí zcela poprvé.

Komplet 9 her z let 1959-1964

1 376 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 201 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 21 > >>