Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2020
beletrie

Kritik

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

beletrie

Kritik

269 Kč
Mráz
(9x)
Vražedné šílenství uprostřed francouzských Pyrenejí! Saint-Martin-de-Comminges je malé městečko ve francouzských Pyrenejích, kde jsou zimy kruté a kde se nikdy nic moc neděje.
beletrie

Mráz

314 Kč
Pohádková medicína
Jiří Lábus, Bára Hrzánová, Jan Potměšil a Marka Míková se sešli v nahrávacím studiu, aby načetli pohádky pro děti v rámci projektu Loutky v nemocnici. Po albu písniček Dobrá medicína přinášejí Loutky v nemocnici čtyři namluvené pohádky, které budou dělat radost především nemocným dětem.
beletrie

Pohádková medicína

224 Kč
Ve službách zla
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

beletrie

Ve službách zla

350 Kč
Zvěrolékař a psí historky
(1x)
Jiří Lábus čte příběhy o psech z knihy populárního britského spisovatele a veterináře.
beletrie

Zvěrolékař a psí historky

224 Kč
Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.
beletrie

Duna

341 Kč
Hedvábník
(4x)
Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a příběh, který vychází nyní v audioknize.
beletrie

Hedvábník

332 Kč
Karel IV. - Tajný deník
(1x)
Tajný deník: Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího.
beletrie

Karel IV. - Tajný deník

296 Kč
Král rytíř Přemysl Otakar II
(1x)
Třetí část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době mládí Přemysla II. V té době jeho otec Václav I. realizuje svůj politický sen – ovládnout prostřednictvím sňatku prvorozeného syna Vladislava rakouské země.
beletrie

Král rytíř Přemysl Otakar II

359 Kč
Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
beletrie

Pán ohně

251 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 201 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>