Nejprodávanější Kniha - únor 2020
národní kuchyně

Kuře - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková - 10%
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
národní kuchyně

Kuře - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Japonská kuchyně: Snadno a rychle - Tim Anderson - 10%
(1x)
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně!
národní kuchyně

Japonská kuchyně

499 Kč
449 Kč
Kafíčko a vše, co je sladkého - Magdalena D. Rettigová - 10%
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
národní kuchyně

Kafíčko a vše, co je sladkého

195 Kč
176 Kč
Hody půsty masopusty: slavíme, vaříme, zdobíme a hrajeme si celý rok podle lidových tradic - Kamila Skopová - 10%
Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944). Jedinečný dokument, který ukazuje v širokém záběru život a tradice předchozích generací s jejich zdravou prostotou, pokorou a dnes často opomíjenými hodnotami.
národní kuchyně

Hody půsty masopusty

345 Kč
311 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová - 10%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
národní kuchyně

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

99 Kč
89 Kč
Farská kuchařka: Tradiční rok v české kuchyni - Zbigniew Czendlik, Petra Macková Hrochová, Miroslav Macek - 10%
Tato kniha není jen prostou kuchařkou, tedy souborem receptů, ale je též knihou k poučení o církevním roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, o životě farářů a farských hospodyň, a to obzvláště na venkovských farách....
národní kuchyně

Farská kuchařka

299 Kč
269 Kč
Tachovská kuchařka receptů, příběhů a vzpomínek: Tachauer Kochbuch der Rezepte, Geschichten unad Erinnerungen - Gabriela Fatková, Andrea Königsmarková, Tereza Šlehoferová - 10%
Vydejte se na cestu Tachovskem – svéráznou krajinou západních Čech na hranici s Bavorskem. Poznejte tachovský region prostřednictvím chutí, vůní a vzpomínek jeho současných i minulých obyvatel.
národní kuchyně

Tachovská kuchařka receptů, příběhů a vzpomínek

300 Kč
270 Kč
„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“: České kuchařské knihy v 19. století - Miroslav Kouba, Aleš Kozár, Milena Lenderová, Ivo Říha - 10%
Kolektivní monografie s názvem „Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ přibližuje v mezioborovém pohledu vývoj a proměny českých kuchařských knih vydávaných v průběhu „dlouhého“ 19. století.
národní kuchyně

„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“

479 Kč
431 Kč
Culinaria Itálie - Claudia Pirasová - 10%
Třetí upravené vydání úspěšného kulinářského průvodce po Itálii. Autorka prochází jednotlivé italské oblasti a seznamuje čtenáře s jejich krajovými specialitami včetně místních vín.
národní kuchyně

Culinaria Itálie

499 Kč
449 Kč
Pes, který jedl lanýže - Suzanne Carreiro - 10%
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

398 Kč
358 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>