Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
osobnosti sportu

Peter Sagan: tourminátor - 20%
Fascinující životní příběh jedinečného talentu, který na sebe dokázal strhnout pozornost celého cyklistického světa svou nesmírnou houževnatostí, úspěchy na závodech i osobitým humorem. Peter Sagan se stal fenoménem, který už dávno překročil hranice Slovenska a svými výkony se nesmazatelně zapisuje do historie sportu.
osobnosti sportu
Ukázky

Peter Sagan: tourminátor

169 Kč
135 Kč
Bukač - 20%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
osobnosti sportu
Ukázky

Bukač

259 Kč
207 Kč
Roger Federer: tenisový král - 20%
(1x)

Zasvěcený životopis legendární tenisové hvězdy Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schop¬nost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv.

osobnosti sportu
Ukázky

Roger Federer: tenisový král

249 Kč
199 Kč
Antonín Vitvar - 20 let na Jawě a Nortonu - 20%
Kniha přináší vzpomínky Antonína Vitvara na jeho jezdeckou kariéru od roku 1926 do roku 1955, v níž se odráží předválečná historie firmy Jawa a poválečný vývoj našeho motorismu.
osobnosti sportu
Ukázky

Antonín Vitvar - 20 let na Jawě a Nortonu

246 Kč
197 Kč