Nejprodávanější knihy - únor 2020
Amerika

Říše letního měsíce - 11%
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.
Amerika

Říše letního měsíce

358 Kč
318 Kč
Náboženství Mayů - 11%
(1x)
Kdo byli Mayové? Kde a jak žili? Jak vypadal jejich náboženský svět? Jaké bohy uctívali? Jaké rituály provozovali? Jaké představy měli o světě i sami o sobě? A jaké představy o nich máme dnes?
Amerika

Náboženství Mayů

342 Kč
304 Kč
Střípky z amerických dějin - 11%
Nová kniha českoamerického autora nechává čtenáře nahlédnout do nejzajímavějších úseků severoamerické historie.
Amerika

Střípky z amerických dějin

261 Kč
232 Kč
Pinochet - 64%
(2x)
Chilský historik se ve své knize snaží vytvořit životopisný portrét generála Pinocheta bez apriorních ideologických východisek. Věnuje se represivní povaze režimu, ale také budování nové ekonomické struktury pod taktovkou mladých neoliberálních ekonomů.
Amerika

Pinochet

556 Kč
198 Kč
Nedokončený život - 6%
Tato kniha je prvním věrohodným životopisem Johna F. Kennedyho. Uznávaný a vysoce oceňovaný historik Robert Dallek čerpal ze zdrojů disponujících informacemi „z první ruky“, z nedávno odhalených dokumentů i z dosud nikdy neodtajněných archivů
Amerika

Nedokončený život

508 Kč
478 Kč
Divoký západ I. - Muži zákona - 11%
Autor líčí na základě hodnověrných pramenů a publikací dramatické osudy známých postav šerifů, marshallů, texaských rangerů a soudců.
Amerika

Divoký západ I. - Muži zákona

126 Kč
112 Kč