Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2020
detektivky

Lunapark - 11%
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
detektivky

Lunapark

404 Kč
359 Kč
Dáma v modrém - 11%
Dáma v modrém je obraz od uznávaného prvorepublikového malíře, který připraví hraběti Valeriánu Chorisovi, dědici prosperujícího panství, nejednu horkou chvilku. Obraz se totiž dostal do nesprávných rukou.
detektivky

Dáma v modrém

233 Kč
207 Kč
Vlk! - 58%
Město Grimm – ponurá, oblaky mastné černoty zahalená metropole je místem, kde je spravedlnost stejně vzácná, jako bezmračná obloha. Vystavěná na těle obra, živená jeho smolnatou krví a úlomky uhelného srdce dlouho žila v dávno ustanoveném řádu.
detektivky

Vlk!

238 Kč
99 Kč
Všude číhá smrt - 11%
Opět se setkáváme se středověkými detektivy – rychtářem Nového Města pražského Jakubem Protivou z Protivce a mnichem Blasiem – a ocitáme se v době panování krále Václava IV. Jakub má nevyřízené účty s loupeživým rytířem Janem Zoulem z Ostředku.
detektivky

Všude číhá smrt

332 Kč
295 Kč
Zločin na zámku - 11%
(1x)
Mysleli jste, že znáte všechny případy majora Zemana? Poslední příběh seriálové legendy.
detektivky

Zločin na zámku

224 Kč
199 Kč
Kanibal z Nine Elms - 11%
(12x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
detektivky

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
359 Kč
Detektiv Arrowood
Skončila anglo-afghánská válka a díky dohodě s Irskem to vypadá, že je konec i náboženskému násilí. Pozice Velké Británie ve světě je ale nejistá a propast mezi bohatými a chudými se pořád zvětšuje.
detektivky

Detektiv Arrowood

134 Kč
Charónova čísla - 58%
Ve svém druhém detektivním románu o komisaři Edwardu Popielském nás autor opět zavádí do předválečného, polského Lvova. Píše se květen roku 1929 a Popielski byl propuštěn od policie pro porušení subordinace.
detektivky
Ukázky

Charónova čísla

238 Kč
99 Kč
KAR - 11%
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
detektivky

KAR

358 Kč
318 Kč
Mlčení jehňátek - 11%
(1x)
Nejslavnější kniha série o Hannibalu Lecterovi, geniálním vrahovi s chutí na lidské maso.
detektivky
Ukázky

Mlčení jehňátek

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 130 položek
1 2 3 .. 13 > >>