Nejprodávanější tituly - únor 2020
osobní rozvoj

Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 11%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

359 Kč
319 Kč
Věř svým snům - 11%
Další kniha od autorky bestselleru Můžeš vše, co chceš. Inspirativní autobiografické vyprávění a pár opravdových receptů z kouzelného půlroku stráveného téměř na samotě u lesa s tím rozdílem, že kromě té samoty tam nebyl les, ale moře.
osobní rozvoj

Věř svým snům

179 Kč
159 Kč
Vztahy bez stížností - 6%
(2x)
Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti. Nejvíce ze všeho si ale stěžujeme na druhé lidi, což vede k negativním a nezdravým základům našich vztahů.
osobní rozvoj

Vztahy bez stížností

84 Kč
79 Kč
Jak na sítě - 11%
(1x)
Zaujmi – naslouchej – vyprávěj – vyhodnocuj. To jsou čtyři principy, které musí ovládnout každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný. Ať už hodlá vybudovat loajální komunitu, prosadit značku nebo zvýšit prodeje.
osobní rozvoj

Jak na sítě

395 Kč
351 Kč
Piš, nebo střelím - 11%
(2x)
Když už se rozhodnete, že chce psát, musíte vědět, o čem. A než se dostaví opravdová inspirace, je zapotřebí zvládnout řemeslo. Právě k tomu slouží naše „cvičební kniha“, která vám nabídne hned 365 krátkých stylistických cvičení.
osobní rozvoj

Piš, nebo střelím

178 Kč
158 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
osobní rozvoj

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
osobní rozvoj

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
osobní rozvoj

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
osobní rozvoj

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 354 položek
<< < 1 2 3 4 .. 36 > >>