Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
detektivky

Osm
(3x)

Nový román Radky Třeštíkové, nejčtenější české autorky součastnosti! Příběh o několika láskách s jednou detektivní zápletkou. Začíná nečekaně skoro koncem a končí začátkem. Hlavní hrdinka Míša je následkem střelného poranění v bezvědomí.

detektivky
Ukázky

Osm

249 Kč
Smrtící bílá
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
V moci zla - 30%
(2x)
Policejní náčelnici Kate Burkholderovou požádá o pomoc šerif z newyorského venkova, aby místním pomohla vyřešit záležitost týkající se samotářské amišské osady a úmrtí mladé dívky.
detektivky
Ukázky

V moci zla

229 Kč
160 Kč
Všude číhá smrt - 30%
(1x)
Opět se setkáváme se středověkými detektivy – rychtářem Nového Města pražského Jakubem Protivou z Protivce a mnichem Blasiem – a ocitáme se v době panování krále Václava IV. Jakub má nevyřízené účty s loupeživým rytířem Janem Zoulem z Ostředku.
detektivky
Ukázky

Všude číhá smrt

199 Kč
139 Kč
Křížová palba
(2x)
Policie by měla pomáhat lidem. To je asi ta nejhorší rada, kterou se můžete coby policajt řídit. Protože když se pokusíte pro někoho bokem něco udělat, zkratky mezi byrokratickými předpisy a paragrafy vás rychle zavedou na nejistou půdu...
detektivky
Ukázky

Křížová palba

299 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Žízeň
(10x)
Harry Hole se vrací k osloské policii, aby se pokusil dopadnout vraha několika žen, které si domluvily schůzku prostřednictvím seznamky TindeR.
detektivky
Ukázky

Žízeň

339 Kč
Podoba
(17x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
detektivky
Ukázky

Podoba

198 Kč
Zmizela v mlze
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
detektivky
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
Dům na samotě
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

detektivky
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 210 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>