Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
česká

Chirurg
(14x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
česká
Ukázky

Chirurg

249 Kč
Probudím se na Šibuji
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
česká
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
Kronika zániku Evropy - 30%
(15x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.
česká
Ukázky

Kronika zániku Evropy

349 Kč
244 Kč
Možnosti milostného románu
(8x)
Román o tom, proč vlastně jsme jeden s druhým.
česká
Ukázky

Možnosti milostného románu

279 Kč
Kouření škodí zdraví cigaret a další povídky
(10x)
Tato dvojjazyčná sbírka absurdních povídek zasazených do Prahy se snaží zodpovědět složitější otázky života, jako je například proč by měl být motýl zahořklý vůči celému světu, jak by chobotnice mohla nesnášet cokoli skotského...
česká
Ukázky

Kouření škodí zdraví cigaret a další povídky

129 Kč
Kolem Jakuba
(5x)
Pozoruhodná povídková sbírka je svérázným autorským příspěvkem k věčnému literárnímu tématu malého člověka ve víru velkých dějin, příběhy konkrétních jednotlivců na pozadí dějinných zlomů a společenských přeměn....
česká
Ukázky

Kolem Jakuba

179 Kč
Bakly – Armáda
Bakly na minulost nezapomněl, smířil se s ní. Žije stranou od lidí, stará se o jediného člověka na světě, na kterém mu ještě záleží, o svou dceru Zuzanu.
česká
Ukázky

Bakly – Armáda

229 Kč
Můj osud je ve vašich rukou
Můj osud je ve vašich rukou je sbírka povídek a esejí mladých autorů, převážně studentů, jejichž pojítkem se stala Ester Lammelová – studentka publicistiky trpící cystickou fibrózou.
česká
Ukázky

Můj osud je ve vašich rukou

119 Kč
Města
Vypravěč knihy slíbí manželce svého dávného přítele Štěpána, že se ve Stockholmu pokusí najít záhadný fialový flash disk, který Štěpána podivnou hrou náhody uvrhl do stavu duševní trýzně a který jediný může jeho zoufalství utišit.
česká
Ukázky

Města

299 Kč
Dáma v modrém - 30%
(1x)
Dáma v modrém je obraz od uznávaného prvorepublikového malíře, který připraví hraběti Valeriánu Chorisovi, dědici prosperujícího panství, nejednu horkou chvilku. Obraz se totiž dostal do nesprávných rukou.
česká
Ukázky

Dáma v modrém

169 Kč
118 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 692 položek
<< < 1 2 3 4 .. 70 > >>