James Khoury - Kouření škodí ...
Ke stažení

Kouření škodí zdraví cigaret a další povídky

Nakladatel: Viking 2020
Ihned
129 Kč

Anotace

This bilingual collection of absurdist short stories set in Prague attempts to answer the more complex questions of life, such as why a butterfly would be bitter against the world, how an octopus could resent all things Scottish, which breed of cow is the most superficial, and whether bookcases have a sense of humour. Maybe you’re someone who would...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(10x)

Vaše hodnocení
Je to dobrý. Kdybych se měla rozepsat, tak je to absurdní, vtipné, s lehkým přesahem do filosofie, psychologie a české historie a pořád to zůstává čtivé. Gramatická část je nepovinná, ale určitě "useful". Autor je rodilý mluvčí a zárověň učitel v českém prostředí, takže dobře zná typické české chyby.
Vtipné, svižné a originální dvojjazyčné čtení na několik způsobů :) Doporučuji všem, kteří se chtějí zasmát a (nebo) procvičit angličtinu.
No doubt that these short stories are entertaining, creative, light, full of humour ; You smile, laugh , but what is most surprising and delightful is when you start feeling empathy for these inanimate beings , you hear the voice of the cigarettes and you even feae of their lives ! I didn’t go through all the grammar / language part , just enjoyed the stories and the writing !
Zábavné originální povídky psané s vtipem a nadhledem. Doporučuji nejen pro studenty angličtiny. Přidanou hodnotou jsou cvičení na konci každého příběhu. Při četbě jsem se opravdu bavila :).
Originální, vtipná, poučná... a jako bonus množství cvičení pro rozšíření slovní zásoby. Knihu doporučuji.
Knížka mě moc pobavila a vícekrát rozesmála. Autor má opravdový britský humor a neotřelé nápady. Vřele doporučuji každému, kdo si chce procvičit angličtinu zábavným způsobem.
Veľmi zábavné a hravé príbehy! Smial som sa nahlas aj v tramvaji :) Tiež výborný a detailný systém v precvičení angličtiny po každom príbehu.
Vazne vtipne! :)
Originální,neobvyklé a někdy drsnější povídky, které nejen pobaví, ale vedou i k hlubšímu zamyšlení.Knížka je výborná k prohloubení znalostí hovorové angličtiny a procvičení anglické gramatiky.Doporučuji.
Zobrazit další (6)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Kouření škodí zdraví cigaret a další povídky
Autor:
Khoury, James
Nakladatel:
Viking
EAN:
Doporučená prodejní cena:
129 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 320 stran, bez zabezpečení DRM, 6,3 MB ePUB ePUB, 13,1 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2020