Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
sport a fitness

Relaxační techniky ve sportu - 20%
Publikace je určena trenérům i výkonnostním a kondičním sportovcům, dále všem vyznavačům aktivního životního stylu, fitness, wellness a samozřejmě také studentům tělesné výchovy, fyzioterapie a všech příbuzných oborů.
sport a fitness
Ukázky

Relaxační techniky ve sportu

195 Kč
156 Kč
Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Florbal - 20%
Nová moderní učebnice florbalu, určená trenérům, učitelům, vedoucím sportovních kroužků a hráčům, se jistě stane vítaným pomocníkem v oblasti soutěžního, rekreačního i školního florbalu, zejména při přípravě dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

229 Kč
183 Kč
Sportovní trénink - 20%
Sport je bezpochyby jedním z fenoménů naší doby. Obdivujeme výkony špičkových sportovců na olympijských hrách a světových šampionátech, organizace významných mezinárodních soutěží se stává "politikem", které "hýbe" celou společností.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní trénink

195 Kč
156 Kč
Plavání - 20%
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
sport a fitness
Ukázky

Plavání

127 Kč
102 Kč
Volejbal - 20%
Osobnost českého volejbalu s kolektivem spolupracovníků přináší hráčům, trenérům, učitelům a všem volejbalovým fandům jedinečný způsob výkladu volejbalové techniky. Kniha mapuje trénink volejbalových dovedností současně ze tří úhlů.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal

365 Kč
292 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
sport a fitness
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
sport a fitness
Ukázky

Kompenzační cvičení

170 Kč
Krasobruslení - 20%
Mistryně republiky v tancích na ledě připravila jedinečnou publikaci nejen pro výkonnostní sportovce a trenéry, ale rovněž pro nejširší okruh zájemců o tento krásný sport.
sport a fitness
Ukázky

Krasobruslení

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>