Nejprodávanější Kniha - únor 2020
medicína

Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
medicína

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Diabetes typu MODY - 11%
Pacienti s diabetem typu MODY (Maturity-Onset Diabetes of the Young) byli ještě donedávna spíše opomíjenou skupinou diabetiků, rozptýlenou bez správné diagnózy mezi pacienty s běžnějšími typy diabetu.
medicína

Diabetes typu MODY

176 Kč
156 Kč
Alergologie do kapsy - 11%

Monografie našich předních specialistů podává stručnou a přehlednou formou podstatné a potřebné informace o diagnostice a léčbě alergických a imunologických onemocnění.

medicína

Alergologie do kapsy

324 Kč
288 Kč
Anatomie lidské destruktivity - 11%
(1x)
Kniha, která je někdy pokládána za Frommovo nejoriginálnější a nejkomplexnější dílo, pojednává o různých aspektech agrese, a to za pomoci poznatků z lidské i zvířecí psychologie, neurofyziologie, paleontologie a antropologie.
medicína

Anatomie lidské destruktivity

500 Kč
444 Kč
Dětská nefrologie do kapsy - 11%

Cílem autorů je podat přehledné a srozumitelné aktuální informace o onemocnění ledvin v dětském věku.

medicína

Dětská nefrologie do kapsy

414 Kč
368 Kč
Estetické operace nosu v klinické praxi
Publikace poukazuje na význam dobře provedené operace nosu a její vliv na zásadní změnu sebevědomí a kvalitu života operovaného.
medicína

Estetické operace nosu v klinické praxi

134 Kč
Eutanázie - 11%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
medicína

Eutanázie

233 Kč
207 Kč
Gen - 11%
Nakladatelství Munipress věnuje oslavám 100. výročí založení Masarykovy univerzity české vydání mimořádné a oceňované knihy o historii genu – jednotce dědičnosti a biologické informace.
medicína

Gen

487 Kč
433 Kč
Informovaný konsenzus - poučená dohoda
Kniha nabízí ucelený výklad jednoho ze základních fenoménů moderní medicíny, kterým je informovaný konsenzus coby conditio since qua non každého zásahu zdravotníka do pacientova života.
medicína

Informovaný konsenzus - poučená dohoda

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>