Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2020
detektivky

Erínye - 58%
Lvov, květen 1939. V krutých mukách umírá malý chlapec. Zpráva o rituální vraždě spáchané Židy pobouří město, vypukne panika. Čí dítě bude další? Všichni spoléhají na komisaře Edwarda Popielského. Jenže komisař nechce vést vyšetřování.
detektivky

Erínye

238 Kč
99 Kč
Motiv X
(1x)
Jak chytit sériového vraha, který nikdy nezaútočí stejným způsobem dvakrát?
detektivky

Motiv X

319 Kč
Smrtící bílá - 11%
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
439 Kč
Čtvrtý králův pes - 11%
(2x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.
detektivky

Čtvrtý králův pes

305 Kč
271 Kč
Lazar - 11%
(5x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky

Lazar

359 Kč
319 Kč
Noční lov - 11%
(5x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě! Thriller, který vám nedá spát! Další kniha od autora Dívky v ledu.
detektivky

Noční lov

404 Kč
359 Kč
Temné hlubiny - 11%
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
detektivky

Temné hlubiny

404 Kč
359 Kč
Dívka v ledu - 11%
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
359 Kč
Krev je můj chleba - 11%
(1x)
Několika cenami ověnčený Laird Barron, považovaný za šedou eminenci amerického hororu, tentokrát přichází s drsným thrillerem. Krev je můj chleba je první díl nové série s hrdinou Izajášem Coleridgem, synem maorské krásky a amerického důstojníka.
detektivky
Ukázky

Krev je můj chleba

242 Kč
215 Kč
Bavorský případ - 11%
(1x)
Mladý naivní detektiv se navzdory svému nešťastnému příjmení snaží v Praze třicátých let minulého století provozovat seriózní kancelář soukromého detektiva, ne vždy ale úspěšně.
detektivky

Bavorský případ

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>