Nejprodávanější knihy - únor 2020
beletrie

Velká samota
(10x)
Velká samota je úchvatný příběh o lidské křehkosti a houževnatosti, o nádherné, ale nesmiřitelné přírodě, která měří všem naprosto stejným metrem.
beletrie

Velká samota

448 Kč
Vrstvami
(1x)
Její knižní prvotina je mimořádným svědectvím bystrozraké pozorovatelky, která citlivě, avšak bez sentimentu promítá čtenářům panorama téměř celého století.
beletrie

Vrstvami

359 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
beletrie

Jaro

254 Kč
Bizarní povídky
(1x)
Svět je čím dál bizarnější. Překvapivé a nepředvídatelné povídky od držitelky Nobelovy ceny za literaturu, díky nimž se budeme na realitu kolem sebe dívat úplně jinýma očima.
beletrie

Bizarní povídky

269 Kč
Dáma v modrém
Dáma v modrém je obraz od uznávaného prvorepublikového malíře, který připraví hraběti Valeriánu Chorisovi, dědici prosperujícího panství, nejednu horkou chvilku. Obraz se totiž dostal do nesprávných rukou.
beletrie

Dáma v modrém

233 Kč
Klimatická kríza.txt
Klimatická krize.txt prostřednictvím pěti textů z různých perspektiv nahlíží na problematiku klimatické krize, ať už ve vztahu k její mediální a estetické reprezentaci, k nekropolitice a péči o divočinu, práci a kapitálu či k psychoanalýze a etice.
beletrie

Klimatická kríza.txt

Peter Sit (ed.)
180 Kč
Krvavý Bronx
(4x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
beletrie
Ukázky

Krvavý Bronx

341 Kč
Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
beletrie
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Hannibal - Zrození
(2x)
Čtvrtá kniha ze série o Hannibalu Lecterovi začíná na Litvě v roce 1941, kdy je budoucí lékař, vrah a kanibal ještě osmiletým chlapcem, který se spolu s rodiči a sestrou ukrývá před postupující válečnou frontou.
beletrie

Hannibal - Zrození

268 Kč
Jak na triatlon
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
beletrie

Jak na triatlon

359 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>