Nejprodávanější tituly - březen 2020
dům a zahrada

Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
dům a zahrada
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
dům a zahrada

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Budovy bez bariér - 20%
Bezbariérové prostředí slouží všem lidem ve všech situacích a etapách života, nejen vozíčkářům, jak by se na první pohled mohlo zdát. Osobám s kočárkem, starším osobám, lidem po úrazu, dlouhodobě nemocným, osobám se sluchovým a zrakovým postižením...
dům a zahrada
Ukázky

Budovy bez bariér

169 Kč
135 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
dům a zahrada
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Výcvik psů loveckých plemen - 11%
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
dům a zahrada

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
279 Kč
Výchova malých psů - 11%
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
dům a zahrada

Výchova malých psů

179 Kč
159 Kč
Agility - Pracovní sešit - 11%
Agility – Pracovní sešit je užitečnou pomůckou pro všechny, kteří se věnují tomuto sportu.
dům a zahrada

Agility - Pracovní sešit

107 Kč
95 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
dům a zahrada
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 148 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>