Nejprodávanější audioknihy - březen 2020
sci-fi

Stopařův průvodce galaxií - 11%
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
sci-fi

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
239 Kč
Parazit - 11%
(1x)
Poté, co srovnali se zemí vesnici, jejíž obyvatele zabila parazitická plíseň, odvezli si agenti DTRA jediný vzorek. A ten se po 30 letech začíná šířit...
sci-fi

Parazit

359 Kč
319 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
sci-fi
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Fakt hustej nářez - 11%
(2x)
Volné pokračování bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve.
sci-fi

Fakt hustej nářez

221 Kč
196 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 11%
(7x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

494 Kč
439 Kč
Konec civilizace - 20%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi
Ukázky

Konec civilizace

269 Kč
215 Kč
Mariňáci II. - 20%
Jaderné exploze, guerilová taktika a vesmírné bitvy, to je velkolepé završení příběhu vesmírných mariňáků v daleké galaxii. Všichni, kdo je tam poslali, věděli, že jejich šance na přežití jsou nulové.
sci-fi
Ukázky

Mariňáci II.

199 Kč
159 Kč
Hra o trůny - 11%
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.
sci-fi

Hra o trůny

449 Kč
399 Kč
RUR - 20%
Utopické RUR (Rossum’s Universal Robots, Rossumovi univerzální Roboti) je v pořadí třetí drama Karla Čapka, časově mu předcházely komedie Lásky hra osudná a Loupežník.
sci-fi
Ukázky

RUR

229 Kč
183 Kč
Solaris - 11%
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.
sci-fi

Solaris

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>