Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
příběhy

Strašidýlko Stráša
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

příběhy
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
Čumidlo a fujtajblíci s hradním tajemstvím
Čumidlo je strašidýlko, které vypadá jako malý dráček s velkýma očima. Objevuje se, když někdo dělá něco, co nemá. To se pak na něj neustále upřeně dívá, prostě čumí… Pojďte si přečíst další zábavné příběhy s touto jedinečnou potvůrkou.
příběhy
Ukázky

Čumidlo a fujtajblíci s hradním tajemstvím

161 Kč
Evička lhářka žhářka
Evička je tichá holčička. Odmala je neobyčejně chytrá, ale lhavá a potměšilá. Čtenář Evičku poznává od miminka a vidí, že to nemá lehké. Maminka je pořád v práci, nemá na dcerku čas, starají se o ni chůvy. Starší sestra Jitka na malou žárlí, a navíc s miminem přece není žádná zábava. Kdo má Evičku opravdu rád, je tatínek, ale i ten má náročnou práci a může se holčičce věnovat až večer.
příběhy
Ukázky

Evička lhářka žhářka

199 Kč
Kouzelná třída v zoo
Vítejte již v pátém příběhu úspěšné série!
příběhy
Ukázky

Kouzelná třída v zoo

186 Kč
Myší knížka
(2x)
Petr Chudožilov, povídkář, fejetonista, esejista a autor pohádek, jehož dílo bylo oceněno Čestnou listinou IBBY a prestižní Evropskou cenou za nejlepší německou pohádku, se vrací i k těm nejmladším českým čtenářům s nesentimentálně poetickou knížkou, která vychází v překladu samotného autora po dvaceti letech od prvního vydání v německém jazyce.
příběhy
Ukázky

Myší knížka

209 Kč
Odpadková pohroma na planetě Zemi
Nikolu Borůvkovou nikdy nenapadlo, že se z ní stane velvyslankyně planety Země. Když ale zjistí, že rozmazlená princezna z cizí planety chce Zemi přeměnit na obří skládku, neohroženě se vrhá do bláznivé kosmické mise. Princezna Petronella je však pevně rozhodnuta a vteřiny do okamžiku, kdy na Zemi…
příběhy
Ukázky

Odpadková pohroma na planetě Zemi

179 Kč
Příběh odpadu

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

příběhy
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
Měli dinosauři blechy?
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

příběhy
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč