Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
osobnosti sportu

Martin Fourcade - 20%
Osobní deník biatlonové legendy.
osobnosti sportu
Ukázky

Martin Fourcade

258 Kč
206 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády - 20%
Byl feťák a gambler. Ještě předtím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu. Začal se věnovat trenérské práci, v níž byl světovou špičkou. Pak začal padat ke dnu.
osobnosti sportu
Ukázky

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

249 Kč
199 Kč
Bukač - 20%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
osobnosti sportu
Ukázky

Bukač

259 Kč
207 Kč
Jan Koller: pohádka o Honzovi - 20%
Příběh dvoumetrového hodného Honzy, kterému se odmalička posmívali kvůli jeho výšce. On ji však vírou ve vlastní schopnosti a poctivou dřinou proměnil ve svou hlavní přednost a vypracoval se v jednoho z nejlepších střelců české reprezentace a jednu z nejvýraznějších postav české fotbalové historie vůbec.
osobnosti sportu
Ukázky

Jan Koller: pohádka o Honzovi

189 Kč
151 Kč
Peter Sagan: tourminátor - 20%
Fascinující životní příběh jedinečného talentu, který na sebe dokázal strhnout pozornost celého cyklistického světa svou nesmírnou houževnatostí, úspěchy na závodech i osobitým humorem. Peter Sagan se stal fenoménem, který už dávno překročil hranice Slovenska a svými výkony se nesmazatelně zapisuje do historie sportu.
osobnosti sportu
Ukázky

Peter Sagan: tourminátor

169 Kč
135 Kč
Život v kleci - 20%
Snad žádný jiný sport u nás v poslední době nezaznamenal takový nárůst popularity jako MMA. Smíšená bojová umění se však v Česku neobjevila jako blesk z čistého nebe – mají za sebou minimálně 20 let historie.
osobnosti sportu
Ukázky

Život v kleci

249 Kč
199 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

osobnosti sportu
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Hana Mašková. Příběh legendární krasobruslařky - 20%
Pokud bychom věřili pohádkám, pak první sudička dala Hance Maškové do vínku krásu, mnohostranný talent a inteligenci. Druhá přidala úspěch a slávu. Ale ta třetí…
osobnosti sportu
Ukázky

Hana Mašková. Příběh legendární krasobruslařky

229 Kč
183 Kč
Nadia Comaneciová - 20%
Kniha se věnuje životu slavné rumunské gymnastky Nadii Comaneciové, která ve svých čtrnácti letech vyhrála na OH v Montrealu. Načrtává zajímavé srovnání rolí, jež za studené války na obou stranách železné opony zaujímaly slavné osobnosti.
osobnosti sportu
Ukázky

Nadia Comaneciová

239 Kč
191 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
osobnosti sportu
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč