Nejprodávanější e-knihy - květen 2024
osobnosti sportu

Dlouhá křivolaká cesta - 20%
Kniha vzpomínek, veselých i napínavých historek a zároveň kronika nejtěžšího závodu rally Dakar od slavného navigátora Josefa Kaliny vychází v novém upraveném vydání, včetně vyprávění o jeho poslední cestě v roce 2023.
osobnosti sportu
Ukázky

Dlouhá křivolaká cesta

552 Kč
442 Kč
Praha 1985 - 20%
Jsou okamžiky, na které si sportovní fanoušek vzpomene takříkajíc na smrtelné posteli. Pokud jde o hokej, nemůže mezi nimi chybět triumf na Mistrovství světa 1985 v Praze.
osobnosti sportu
Ukázky

Praha 1985

209 Kč
167 Kč
Lindsey Vonnová – Můj příběh. Zpověď fenomenální lyžařky - 20%
Vůbec první autobiografie nejuznávanější lyžařky všech dob odhaluje její dosud nevyprávěné osobní příhody, její boj s depresemi i odvážná rozhodnutí, která Lindsey Vonnové pomohla překonat problémy na sjezdovkách i mimo ně.
osobnosti sportu
Ukázky

Lindsey Vonnová – Můj příběh. Zpověď fenomenální lyžařky

359 Kč
287 Kč
Vilda - 20%
Román o Vildovi Jakšovi, čs. mistru boxu ve střední váze, který prožil zářivý život celebrity ve třicátých letech minulého století nejen v Praze, ale hlavně v Paříži.
osobnosti sportu
Ukázky

Vilda

298 Kč
238 Kč
Vinícius Júnior - 20%
Vinícius Junior je vycházející superhvězda a jeden z největších talentů světového fotbalu. Seznamte se s jeho životním i fotbalovým příběhem, který je inspirací pro všechny děti i mladé sportovce.
osobnosti sportu
Ukázky

Vinícius Júnior

209 Kč
167 Kč
Mercedes Petr Švancara - 20%
Bohém, šoumen, bavič, ale především skvělý fotbalista – to je Petr Švancara. Jeho velkolepé loučení s fotbalovou kariérou sledovalo na brněnských Lužánkách více než 35.000 fanoušků.
osobnosti sportu
Ukázky

Mercedes Petr Švancara

209 Kč
167 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
osobnosti sportu
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč