Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
botanika

Kouzelný herbář skřítka Bolhoje - 20%
Lesní skřítkové jsou různí, mají všelijaké vlastnosti a návyky, trampoty, mnozí pilně pracují, ale někdy i lumpačí. A tak se mezi nimi najdou vzteklouni, bručouni, bázlivci, skrblíci, zvědavci či posměváčci.
botanika
Ukázky

Kouzelný herbář skřítka Bolhoje

199 Kč
159 Kč
Příběhy stromů - 20%
Stromy nás obklopují jen zdánlivě tiše a němě.
botanika
Ukázky

Příběhy stromů

297 Kč
238 Kč
Zázračné stromy - 20%
Ilustrovaná knížka Zázračné stromy je výsledkem mnoha let vědeckého výzkumu o životě stromů.
botanika
Ukázky

Zázračné stromy

149 Kč
119 Kč
Houbařská ještě vyšší dívčí - 20%
Po „Houbařské vyšší dívčí“, kde představil – s notnou dávkou humoru – běžnější druhy hub, přichází Robert Brinda s pokračováním, jež vás vezme do světa i těch nejzběsilejších mykologických unikátů, které u nás můžete najít.
botanika
Ukázky

Houbařská ještě vyšší dívčí

89 Kč
71 Kč
Orchideje České republiky - 20%

Objevte kouzlo českých orchidejí ve druhém, rozšířeném vydání této výpravné celobarevné publikaci! Na jejích stránkách zavedeme čtenáře do fascinujícího světa orchidejí, který udivuje rozmanitostí forem, nápaditostí životních strategií, pestrostí barev a tvarů, ale jenž je zároveň nesmírně křehký a zranitelný.

botanika
Ukázky

Orchideje České republiky

399 Kč
319 Kč
Rostliny způsobující otravy - 20%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
botanika
Ukázky

Rostliny způsobující otravy

270 Kč
216 Kč
Anatomie rostlin - 20%
(1x)
Učební text "Anatomie rostlin" shrnuje základní poznatky o stavbě rostlin. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány rostlinné buňce, pletivům, primární a sekundární stavbě vegetativních orgánů a reprodukčním orgánům.
botanika
Ukázky

Anatomie rostlin

150 Kč
120 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
botanika
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Choroby a škůdci orchidejí - 20%
V této užitečné příručce jsou popsány nejčastěji pěstované druhy orchidejí a jejich konkrétní nároky, autorky se ale podrobně zaměřují na symptomy, které se mohou vyskytnout při nedostatečné výživě, nevhodném způsobu pěstování, po napadení škůdci.
botanika
Ukázky

Choroby a škůdci orchidejí

135 Kč
108 Kč