Nejprodávanější tituly - březen 2020
zdraví a životní styl

Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
zdraví a životní styl

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
zdraví a životní styl

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
Dieta u chronických onemocnění ledvin - 11%
Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně, bez dialýzy.
zdraví a životní styl

Dieta u chronických onemocnění ledvin

164 Kč
146 Kč
Držení těla - 11%

Jak změnit vžité návyky v držení těla? Zcela jednoduše: Využijte běžné činnosti a objevujte v nich svou pohybovou inteligenci.

zdraví a životní styl

Držení těla

288 Kč
256 Kč
Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři - 11%
(3x)

Naučte se, jak /doma/ léčit a diagnostikovat: běžná nachlazení a chřipky, dětské nemoci, alergie apod. Kniha dále obsahuje kapitolu o tom, jak si vybrat správného pediatra.

zdraví a životní styl

Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři

216 Kč
192 Kč
Medicína indiánských šamanů - 11%
Kniha shromažďuje techniky zastupující původní americké kultury z celé Ameriky, které učí vnitřní dynamice opravdových vztahů a aplikují ji na cestu léčení.
zdraví a životní styl

Medicína indiánských šamanů

241 Kč
214 Kč
Rakovina jako řeč duše - 11%
Již před mnoha lety vyvinul Bert Heuper speciální formu terapie, jež odhaluje psychosomatické pozadí onkologických problémů, a tím umožňuje uskutečnit první kroky k uzdravení. Tato zcela nová a překvapivě účinná léčebná metoda se skutečně osvědčuje.
zdraví a životní styl

Rakovina jako řeč duše

241 Kč
214 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
zdraví a životní styl

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Publikace vám přináší nejen množství praktických rad, ale také výčet pravidel pro přípravu zdravé racionální dětské stravy.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

186 Kč
149 Kč
Balneologie - 20%
Publikace přináší ucelenou formou základní znalosti o léčebném využití přírodních léčivých zdrojů. Stručné poznatky z biofyziky, fyziologie a neurofyziologie jsou uvedeny v rozsahu nutném pro pochopení mechanizmů účinků přírodních léčivých zdrojů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Balneologie

722 Kč
578 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 255 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>