Nejprodávanější tituly - březen 2020
zdraví a životní styl

Lochan kung - 11%

Proudí-li energie čchi bez překážek celým tělem, nacházíme se ve stavu rovnováhy. Jsme vitální, zdraví a spokojení. Lochan-kung je jedním z nejstarších systémů čchi-kungu.

zdraví a životní styl

Lochan kung

331 Kč
294 Kč
Masážní techniky - 11%
(1x)
Masáž se vždy těšila značnému zájmu a v současné době její obliba stále stoupá. Je jednou z účinných metod, jak nepříjemné pocity provázející nejrůznější poruchy odstranit, či zmírnit. Tato kniha vám umožní se seznámit se všemi známými západními a vý
zdraví a životní styl

Masážní techniky

448 Kč
398 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
zdraví a životní styl

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Tajemství výrobců potravin - 11%
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?
zdraví a životní styl

Tajemství výrobců potravin

126 Kč
112 Kč
Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Homeopatická první pomoc - 11%
Tento homeopatický domácí lékař popisuje různé akutní situace, se kterými se v běžném životě nejčastěji setkáváme. Jsou to jednak horečnaté stavy a onemocnění a jednak různé druhy úrazů.
zdraví a životní styl

Homeopatická první pomoc

225 Kč
200 Kč
Hyperkinetická porucha a poruchy chování - 20%
(1x)
Předložená práce představuje komplexní přehled o problematice hyperkinetické poruchy/ADHD dětí a dospělých.
zdraví a životní styl
Ukázky

Hyperkinetická porucha a poruchy chování

302 Kč
242 Kč
Bezlepková dieta - 11%
Kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Moderní recepty dietní sestry jsou doplněné radou lékaře.
zdraví a životní styl

Bezlepková dieta

133 Kč
118 Kč
Logopedie - 14%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
zdraví a životní styl
Ukázky

Logopedie

306 Kč
263 Kč
Koření a jeho léčivé účinky - 11%
Kromě exotických druhů koření rostoucích v tropech a subtropech jsou v publikaci zahrnuty i některé z těch, které rostou u nás, včetně možnosti jejich pěstování.
zdraví a životní styl

Koření a jeho léčivé účinky

141 Kč
126 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 255 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>