Nejprodávanější tituly - březen 2020
diety

Bezlepková dieta - 11%
Tato publikace je svým obsahem ojedinělá na českém trhu. Je to první kniha, která spojuje požadavky diabetické respektive redukční diety při současné nutnosti vyloučit lepek ze stravy.
diety

Bezlepková dieta

164 Kč
146 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
diety
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Žít bez ekzému - 11%
Ve vyspělém světě trpí tímto kožním onemocněním dvacet procent lidí a jejich počet se neustále zvyšuje – toto je kniha, která vám může pomoci.
diety

Žít bez ekzému

287 Kč
255 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

diety

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Thajská buddhistická dieta - 20%
(1x)
Kniha je praktickým manuálem moderního buddhistického životního stylu, vycházejícího z 8 let autorova života v Thajsku. Témata zahrnují nejen dietní doporučení, ale také návody k meditaci, zdravé fyzické aktivitě a pozitivnímu přístupu k životu.
diety
Ukázky

Thajská buddhistická dieta

89 Kč
71 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
diety

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví - 11%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
diety
Ukázky

Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví

410 Kč
364 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
diety

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

diety

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Kniha je univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutnat, pro ty, kteří si chtějí váhu udržet, i pro ty, kdo s váhou problémy nemají, ale chtějí žít zdravě.
diety

Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>