Nejprodávanější Kniha - březen 2020
diety

Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

diety

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
diety

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
diety

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

diety

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Kniha je univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutnat, pro ty, kteří si chtějí váhu udržet, i pro ty, kdo s váhou problémy nemají, ale chtějí žít zdravě.
diety

Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

269 Kč
Dieta u chronických onemocnění ledvin - 11%
Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně, bez dialýzy.
diety

Dieta u chronických onemocnění ledvin

164 Kč
146 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky - 11%
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
diety

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
223 Kč
Bezlepková dieta - 11%
Kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Moderní recepty dietní sestry jsou doplněné radou lékaře.
diety

Bezlepková dieta

133 Kč
118 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2