Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
příběhy ze života

Čumidlo a fujtajblíci s hradním tajemstvím - 20%
Čumidlo je strašidýlko, které vypadá jako malý dráček s velkýma očima. Objevuje se, když někdo dělá něco, co nemá. To se pak na něj neustále upřeně dívá, prostě čumí… Pojďte si přečíst další zábavné příběhy s touto jedinečnou potvůrkou.
příběhy ze života
Ukázky

Čumidlo a fujtajblíci s hradním tajemstvím

161 Kč
129 Kč
Ema a její kouzelná zoo - Žárlivý levhart - 20%

Šestý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! Díky Emě a její mamince se všechna nová zvířata v Záchranné ZOO strýčka Horáce vždycky rychle zabydlí. Ema totiž rozumí jejich řeči a dokáže zjistit, co jim chybí. Nejnovějším přírůstkem je sněžná levhartice Lila a její synek Ali.

příběhy ze života
Ukázky

Ema a její kouzelná zoo - Žárlivý levhart

149 Kč
119 Kč
Evička lhářka žhářka - 20%
Evička je tichá holčička. Odmala je neobyčejně chytrá, ale lhavá a potměšilá. Čtenář Evičku poznává od miminka a vidí, že to nemá lehké. Maminka je pořád v práci, nemá na dcerku čas, starají se o ni chůvy. Starší sestra Jitka na malou žárlí, a navíc s miminem přece není žádná zábava. Kdo má Evičku opravdu rád, je tatínek, ale i ten má náročnou práci a může se holčičce věnovat až večer.
příběhy ze života
Ukázky

Evička lhářka žhářka

199 Kč
159 Kč
Kapky na kameni - 20%
(1x)

50 neobyčejných příběhů neobyčejných žen Příběhy padesáti žen a dívek z Čech a Slovenska, které posouvaly hranice. Nenápadné ale vytrvalé rebelky bojovaly za práva žen, snažily se uplatnit v umění, sportu nebo ve vědě.

příběhy ze života
Ukázky

Kapky na kameni

279 Kč
223 Kč
Kouzelná třída v zoo - 20%
Vítejte již v pátém příběhu úspěšné série!
příběhy ze života
Ukázky

Kouzelná třída v zoo

186 Kč
149 Kč
Myší knížka - 20%
(2x)
Petr Chudožilov, povídkář, fejetonista, esejista a autor pohádek, jehož dílo bylo oceněno Čestnou listinou IBBY a prestižní Evropskou cenou za nejlepší německou pohádku, se vrací i k těm nejmladším českým čtenářům s nesentimentálně poetickou knížkou, která vychází v překladu samotného autora po dvaceti letech od prvního vydání v německém jazyce.
příběhy ze života
Ukázky

Myší knížka

209 Kč
167 Kč
Odpadková pohroma na planetě Zemi - 20%
Nikolu Borůvkovou nikdy nenapadlo, že se z ní stane velvyslankyně planety Země. Když ale zjistí, že rozmazlená princezna z cizí planety chce Zemi přeměnit na obří skládku, neohroženě se vrhá do bláznivé kosmické mise. Princezna Petronella je však pevně rozhodnuta a vteřiny do okamžiku, kdy na Zemi…
příběhy ze života
Ukázky

Odpadková pohroma na planetě Zemi

179 Kč
143 Kč
Poušť, všude poušť - 20%
(1x)
Známá šestice ve věku deseti až šestnácti let – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta – se s doprovodem několika dospělých vydává na dobrodružnou cestu do tuniské pouště. Sahara se jim zpočátku ukazuje ve své exotické kráse, ale plánovaný malý výlet terénními auty do nitra pustiny se brzy mění v boj o život. Uchrání se Gang odvážných před sálajícími slunečními paprsky? Budou mít dostatek vody? Nesmete všechny nebezpečná písečná bouře? A neukrývá se v písku pod jejich nohama nějaká další hrozba? Čtvrtý příběh série GO! Vyšlo již Ztraceni ve vlnách, Nevinná lavina, Ve spárech džungle.
příběhy ze života
Ukázky

Poušť, všude poušť

179 Kč
143 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

příběhy ze života
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Rychlý jako vítr: Návrat - 20%
Majka je štěstím bez sebe, že může jet na prázdniny se svou nejlepší kamarádkou Fanny na venkov k babičce a trávit léto se svým milovaným koněm Severákem.
příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr: Návrat

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>