Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
příběhy ze života

Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

příběhy ze života
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Kolik pater má strom - 20%

Projděte s veverčákem celým stromem a poznejte, kdo v něm bydlí. Napadlo vás někdy, že strom je vlastně vysoký dům? V každém patře někdo bydlí, a kolik obyvatel strom má, tolik příběhů se tam odehrává. Poznejte spolu s veverčákem jeho sousedy a pomozte mu najít oříšky, které si schoval tak šikovně, že neví, kde teď jsou.

příběhy ze života
Ukázky

Kolik pater má strom

209 Kč
167 Kč
Na velrybě - 20%
Pohádková sbírka Na velrybě vychází v češtině podruhé - přesně po třiceti letech. Ve Švýcarsku, kde její autor Petr Chudožilov žije, byla zařazena na Čestnou listinu IBBY.
příběhy ze života
Ukázky

Na velrybě

209 Kč
167 Kč
Břetislav a Jitka - 20%
Útěk nekonečným lesem před hrůzu nahánějícím chlapíkem, ze kterého lezou červi, končí podvrtnutým kotníkem.
příběhy ze života
Ukázky

Břetislav a Jitka

169 Kč
135 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

příběhy ze života
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Malostranská psí zima - 20%
(1x)
Jmenuji se Fanča a jsem stará, moudrá psice mopsice. Jsme tři holky, dvě mopsí a jedna kočičí – perská kočka, a všechny žijeme s Naší ve starém domě u řeky, kde se říká „na náplavce“, blízko ještě staršího mostu. Všeho, co se děje kolem nás, si bedlivě všímám a zapisuji si to za svoje černá ouška.
příběhy ze života
Ukázky

Malostranská psí zima

199 Kč
159 Kč
Naše parta - 20%
Prázdniny party kluků z Prahy vypadají na první pohled obyčejně. Dva měsíce s rodiči na chatě u jezera nezní nijak zvlášť lákavě a jistě si dovedete představit něco mnohem zábavnějšího. Jenže tohle nejsou ledajací kluci a prázdniny tedy taky nebudou ledajaké.
příběhy ze života
Ukázky

Naše parta

249 Kč
199 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Ondra a Nela najdou u silnice poraněnou veverku. Ihned poznají, že potřebuje pomoc, a tak ji opatrně odnesou do chaty, odkud Ondrův dědeček zavolá na záchrannou stanici. Tím ale celé dobrodružství nekončí.
příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka

149 Kč
119 Kč
Ztraceni ve vlnách - 20%
(1x)
Měl to být výlet, na který nikdy nezapomenou. Nikoho ovšem nenapadlo, že nastane taková katastrofa. Zámořská loď, na které se plavili, začala hořet a potápět se.
příběhy ze života
Ukázky

Ztraceni ve vlnách

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>