Nejprodávanější Kniha - březen 2020
písňové texty

Písně absurdní - 11%
(1x)
Po nahrávkách O smrti i vesele a Písně pro Ježíše vydává autor třetí CD. Po tématu smrti a tématu modlitby téma písňového smíchu. Při případném pouštění nahrávky dětem je třeba bedlivé rodičovské rozvahy!
písňové texty

Písně absurdní

340 Kč
302 Kč
Písničky pro (ne)všední den - 11%
Kniha představuje písňové texty v české populární hudbě 60. let 20. století jako pozoruhodnou, dosud přitom spíše opomíjenou součást literární historie.
písňové texty

Písničky pro (ne)všední den

224 Kč
199 Kč
Šansony & spol. - 11%
Básně spojené s hudbou mají jedinečnou přitažlivost pro čtenáře i posluchače. K nim autor vybral výmluvné umělecké fotografie a součástí knihy je CD Motýl něhy uletí Renaty Drössler, která patnáct textů zhudebnila a nazpívala.
písňové texty

Šansony & spol.

351 Kč
312 Kč
Kašpárek v rohlíku - 50%
(8x)
Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. Součástí je souhrnné vydání všech kašpárkových hudebních textů včetně těch dosud neveřejných.
písňové texty
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

398 Kč
198 Kč
Vzdálená láska - 11%
(3x)
Útlý Rudelův zpěvník je v tomto svazku přetlumočen v plném rozsahu. Překlady jsou uvedeny studií o trobadorské poezii, zrcadlově konfrontovány s originálním zněním Rudelových canson a doprovozeny interpretačním komentářem.
písňové texty

Vzdálená láska

205 Kč
182 Kč
Zuby nehty - 11%
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
písňové texty

Zuby nehty

268 Kč
238 Kč
Láska, smrt a jiné odrhovačky - 11%
Zpěvník Jiřího Dědečka obsahuje třicet písní - převážně jde o songy z dvojice zatím posledních vydaných alb Řekněte to mýmu psovi a Prší nám do campari.
písňové texty

Láska, smrt a jiné odrhovačky

90 Kč
80 Kč
Chtěl jsem jí zazpívat - 11%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.
písňové texty

Chtěl jsem jí zazpívat

259 Kč
230 Kč
Listí - 11%
Publikace je věnována jedné z nejvýznamnějších osobností české kultury, folkové písničkářce Dagmar Voňkové.
písňové texty

Listí

315 Kč
280 Kč
Písně země Nairi - 11%
(1x)
Antologie arménské lidové a trubadúrské poezie, poprvé v češtině.
písňové texty

Písně země Nairi

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>