Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
hudba

Pravdivý příběh Plastic People
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.
hudba

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
Můj Janáček
(1x)
V tomto svazku jsou shromážděny tři Kunderovy texty o Janáčkovi, které vznikly ve Francii mezi rokem 1991 a 2004.
hudba

Můj Janáček

149 Kč
Angus Young a AC/DC

ANGUS YOUNG, spoluzakladatel a poslední původní člen průkopnické hardrockové skupiny AC/DC už přes čtyřicet let elektrizuje davy šťavnatými kytarovými riffy a nekompromisní přímočarou energií.

hudba

Angus Young a AC/DC

322 Kč
Deep Purple & Rainbow
Deep Purple patří k nejvlivnějším a nejznámějším hardrockovým kapelám, které se vynořily z tavícího kotle všemožných hudebních směrů koncem šedesátých let.
hudba

Deep Purple & Rainbow

304 Kč
Já s.r.o.
V Já s.r.o. Simmons přináší nezbytné rady pro dosažení úspěchu. Mluví o tom jak vytvořit solidní obchodní plán, přináší mnoho „rad“ a tipů dostupných v naší digitální době, mluví o sebevzdělávání a o tom, že jste to vy, kdo vybuduje svůj podnik.
hudba

Já s.r.o.

314 Kč
Johann Strauss (anglická verze)
Téměř jedno století určovali oba králové valčíků otec a syn Straussové hudební poměry Rakouska. Otcův Pochod Radeckého nám zní v uších jako symbol časů starého dobrého císařství, a ještě více slavných melodií je známo od syna...
hudba

Johann Strauss (anglická verze)

297 Kč
Karel Gott
Karel Gott za téměř šedesát let své mimořádné kariéry poznal jak chutná sláva, obdiv, nevšední popularita a všeobecné uznání.
hudba

Karel Gott

269 Kč
Karel žije dál...
Autoři knihy, která vznikala od roku 2016, vidí Karla Gotta také jako muže velice interesantního, opravdového gentlemana, člověka pracovitého a zásadového a veskrze slušného.Představují ho zejména prostřednictvím vzpomínek a zážitků jeho přátel.
hudba

Karel žije dál...

314 Kč
Leonard Cohen
„Legendy nás uvádějí v úžas, ale knih, které nad Leonardem Cohenem jen žasnou, bylo napsáno dost.
hudba

Leonard Cohen

314 Kč
Na divoké jízdě s Janis Joplin - 78%
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
hudba

Na divoké jízdě s Janis Joplin

359 Kč
80 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>