Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
neobyčejné osudy

Pravomil Raichl - 20%
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
159 Kč
Děti, které přežily Mengeleho - 20%
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Děti, které přežily Mengeleho

237 Kč
190 Kč
Sama mezi Indiány - 20%
(5x)
Tato kniha je vzrušujícím, úchvatným i jímavým příběhem dívky, která prožila dvacet dva let v daleké Amazonii, uprostřed jednoho z posledních přírodních národů. Bělošky, která byla jako dítě v roce 1937 unesena indiány.
neobyčejné osudy
Ukázky

Sama mezi Indiány

248 Kč
198 Kč
Vyzvědačka - 20%
V Coelhově románu Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vyzvědačka

159 Kč
127 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Zářit a nevyhořet - 20%
Psycholožka Iva Moravcová má téměř 30 let zkušeností především s psychologií práce. Pomáhá nadnárodním firmám i drobným podnikatelům, vrcholným manažerům i řadovým zaměstnancům.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zářit a nevyhořet

209 Kč
167 Kč
Děti holocaustu - 20%
Skutečné příběhy „dětí holocaustu“ představují strhující životní osudy devíti židovských dětí, které musely přežít hrůzy holocaustu po celé Evropě.
neobyčejné osudy
Ukázky

Děti holocaustu

254 Kč
203 Kč
Hlubiny - 20%
(1x)

Autobiografie slavného francouzského volného potápěče Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Ponory Guillauma Néryho jsou časové intervaly mezi jeho posledním výdechem a prvním nádechem.

neobyčejné osudy
Ukázky

Hlubiny

249 Kč
199 Kč
Každému jeho Izrael - 20%
Autorka, jejíž otec byl Žid, vypráví pozoruhodné příběhy tří reálných lidí, kteří byli Židé, narodili se a kus svého života prožili v bývalém Československu, a všichni z něj odešli. Do jejich životů fatálně zasáhla druhá světová válka a v jejich další životní cestě významnou roli sehrál Izrael.
neobyčejné osudy
Ukázky

Každému jeho Izrael

199 Kč
159 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>