Nejprodávanější knihy - březen 2020
psi

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
psi

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
Z lovce společníkem
Psi loveckých plemen se dají snadno vycvičit k tomu, pro co byli vyšlechtěni, ale se zvládáním běžných situací, ve kterých se mohou ocitnout při každodenním provozu, to už může být těžší, a to i přes jejich společenskou povahu.
psi

Z lovce společníkem

314 Kč
Trénink je v hlavě
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
psi

Trénink je v hlavě

359 Kč
Čivava
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
psi

Čivava

224 Kč
Jak to ten pes myslí?

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Australský ovčák
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
Retrívři a vodní psi
Tato kniha je určena všem současným i budoucím majitelům, chovatelům a milovníkům retrívrů nebo některého z pěti plemen vodních psů.
psi

Retrívři a vodní psi

89 Kč
Klikrtrénink pro psy
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
psi

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>