Nejprodávanější tituly - březen 2020
alternativní medicína

Játra a jejich léčba - 11%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
alternativní medicína

Játra a jejich léčba

539 Kč
479 Kč
Orgánové hodiny - 11%
(1x)
Naslouchejte přirozenému rytmu svého těla a budete mnohem zdravější. Podle čínské medicíny funguje tělo v určitém rytmu podle různých denních i ročních období, a tak je každá doba příhodná pro jinou činnost.
alternativní medicína

Orgánové hodiny

223 Kč
198 Kč
Čínská holistická medicína v běžném životě - 11%
Objevte metodu pro léčbu konkrétních onemocnění a posílení kondice. Tato kniha přináší základní koncepce čínské medicíny a ukáže vám, jak začlenit akupresuru, bylinářství, čchi-kung, dietu a zdravý životní styl tak, abyste dosáhli výsledků...
alternativní medicína

Čínská holistická medicína v běžném životě

412 Kč
366 Kč
Uzdrav své tělo - 11%
(1x)
V tomto nově přepracovaném vydání se s vámi chce autorka podělit o jeden z důvodů, proč ví, že průběh choroby může být zvrácen prostou změnou našeho myšlení.
alternativní medicína

Uzdrav své tělo

161 Kč
143 Kč
Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
alternativní medicína

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
alternativní medicína

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Šance pro oči - 11%
Autor předkládá veřejnosti vlastní zkušenost s nabytím zraku speciálními cviky.
alternativní medicína

Šance pro oči

359 Kč
319 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 11%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína

Učebnice ájurvédy I.

608 Kč
540 Kč
Ájurvédské recepty pro zdraví - 11%
Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této výjimečné kuchařce našeho předního odborníka na ájurvédskou medicínu najdete originální recepty.
alternativní medicína

Ájurvédské recepty pro zdraví

269 Kč
239 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 11%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
alternativní medicína

Kraniosakrální biodynamika

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>