Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
ostatní

Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie - 20%
Cestopis Martina Mykisky vychází z osmiměsíčního putování, které čtenáře zavede do strhující divoké přírody venezuelských stolových hor, brazilské Amazonie, bolivijských pralesů či velehor a mezi temperamentní obyvatele Venezuely, Brazílie a Bolívie.
ostatní
Ukázky

Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie

139 Kč
111 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
ostatní
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
ostatní
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Václav Břicháček – Setkání, stopy, vzpomínky - 20%
Po otevření knihy na nás Václav Břicháček již z prvních stránek promlouvá tak, jak jsme ho znali, poutavě vypráví o svém životě, chronologicky řadí vzpomínky na životní události (osobní, profesní i výchovné), významné osoby.
ostatní
Ukázky

Václav Břicháček – Setkání, stopy, vzpomínky

100 Kč
80 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
ostatní
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Budovy bez bariér - 20%
Bezbariérové prostředí slouží všem lidem ve všech situacích a etapách života, nejen vozíčkářům, jak by se na první pohled mohlo zdát. Osobám s kočárkem, starším osobám, lidem po úrazu, dlouhodobě nemocným, osobám se sluchovým a zrakovým postižením...
ostatní
Ukázky

Budovy bez bariér

169 Kč
135 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
ostatní
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy - 20%
Monografie převážně barokních mariánských a morových sloupů v českých zemích - jejich výčet, okolnosti vzniku, uměleckohistorický a popř. i technický popis, významné události a ohlasy vážící se k dílu, srovnání historického a současného stavu.
ostatní
Ukázky

Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy

297 Kč
238 Kč
Nejsem žádná lvice - 20%
(1x)

První podrobné, upřímné a ucelené vyprávění legendární televizní hlasatelky Kamily Moučkové.

ostatní
Ukázky

Nejsem žádná lvice

98 Kč
78 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
ostatní
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 316 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>