Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
ostatní

Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
ostatní
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
ostatní
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Interiér - 20%
Pro naši pohodu a načerpání nových sil je důležitý odpočinek, a ten je nejlepší tam, kde se cítíme dobře. Ať už volíme venkov či město, bydlíme v bytě, v domě či celoročně na chalupě, je nutné zajistit funkční provoz obytného prostoru.
ostatní
Ukázky

Interiér

254 Kč
203 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
ostatní
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
ostatní
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Dřevostavby pro bydlení - 20%
Publikace komplexně pojednává o vývoji dřevostaveb v tuzemsku a zahraničí. Dominuje statika a konstrukční řešení detailu včetně atributů zabezpečujících interiérový komfort.
ostatní
Ukázky

Dřevostavby pro bydlení

458 Kč
366 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Zahradní pece na pizzu a chleba - 20%
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit.
ostatní
Ukázky

Zahradní pece na pizzu a chleba

135 Kč
108 Kč
Zůstat na zemi - 20%
(1x)
Druhý svazek edice Rozhovory nad biblí přináší přepisy rozhlasových rozhovorů Petra Vaďury s Janem Sokolem, které vznikaly v rozmezí let 2002–2007.
ostatní
Ukázky

Zůstat na zemi

140 Kč
112 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
ostatní
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 316 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 > >>