Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
fantasy

Tanec s draky - 20%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
fantasy
Ukázky

Tanec s draky

488 Kč
390 Kč
Strom viselců - 20%
(2x)
Policejní konstábl Peter Grant se po prazvláštním dobrodružství na anglickém venkově vrací do Londýna. Netrvá dlouho a v hlavním městě se opět začnou dít věci. Byť zpočátku jen nenápadně...
fantasy
Ukázky

Strom viselců

198 Kč
158 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Stalingrad - 20%
(4x)
Píše se rok 1942 a německá armáda vítězí na všech frontách i díky speciálním vojákům ve svých řadách. Vojákům, kteří jsou prakticky nezničitelní – tedy pokud mají dost cizí krve.
fantasy
Ukázky

Stalingrad

259 Kč
207 Kč
Zpráva o životě vesmířanů - 20%
Závěr volného cyklu space oper Poutníci.
fantasy
Ukázky

Zpráva o životě vesmířanů

229 Kč
183 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
fantasy
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
fantasy
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Ve stínu Hvozdu - 20%
(3x)
Agnieszka miluje své domovské údolí, klidnou vesnici, lesy a průzračnou řeku. Ale na hranici stojí zlověstný Hvozd plný zlomyslné moci, jehož stín tíživě padá na její život.
fantasy
Ukázky

Ve stínu Hvozdu

249 Kč
199 Kč
Záludné léto - 20%
(5x)
Když se ve vesnici Rushpool začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, zda se na zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
fantasy
Ukázky

Záludné léto

198 Kč
158 Kč
Měsíc nad Soho - 20%
(8x)
Pokračování nejúspěšnější městské fantasy uplynulého desetiletí Řeky Londýna.
fantasy
Ukázky

Měsíc nad Soho

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 200 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>