Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
světová

Hraběcí slib - 20%
(1x)
Když lady Tess Ingramová navštíví detektivní kancelář hraběte Jaimieho Sandforda, ten muž je její poslední nadějí, aby našla svého bratra, a vyhnula se tak nechtěnému manželství nebo odeslání k nepříjemné příbuzné.
světová
Ukázky

Hraběcí slib

109 Kč
87 Kč
Konec hry - 20%
(3x)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: případ, v němž půjde o všechno. Případ, kterým se vražedný kruh uzavírá. Finlay Shaw, policista v důchodu, je nalezen mrtvý doma v zamčené místnosti.
světová
Ukázky

Konec hry

279 Kč
223 Kč
Vykoupení Malcolma Sinclaira - 20%
(1x)
Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení.
světová
Ukázky

Vykoupení Malcolma Sinclaira

199 Kč
159 Kč
Ztracení v poušti - 20%
Američanka Regan se vydává do říše šejka Jaegera, aby tam našla ztraceného bratra. Její pokus o roli soukromé detektivky však nemá naději na úspěch už od chvíle, kdy se v baru setká s přitažlivým cizincem.
světová
Ukázky

Ztracení v poušti

69 Kč
55 Kč
Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky - 20%
(12x)
Závěrečný díl neapolské tetralogie Geniální přítelkyně odkrývá další osudy Eleny a Lily. Obě jsou dospělé, mají muže, milence a svou kariéru.
světová
Ukázky

Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky

239 Kč
191 Kč
Konečně spolu - 20%
Když ředitel naftařského impéria Ward Benally přistihne ve své kanceláři krásnou Breu, dceru zakladatele firmy, jak zoufale pátrá v jeho počítači, okamžitě pojme podezření.
světová
Ukázky

Konečně spolu

69 Kč
55 Kč
Maltézská výměna - 20%
(1x)

Spletité intriky a strhující pátrání po nebezpečném historickém tajemství Papež zemřel a ve Vatikánu se chystá volba jeho nástupce. Jeden z kardinálů však místo příprav zamíří na Maltu, aby našel tajný dokument sepsaný císařem Konstantinem.

světová
Ukázky

Maltézská výměna

279 Kč
223 Kč
Život je změna - 20%
(1x)
Ethanu Hartovi se v jediném okamžiku změní život od základů, když se kvůli dávnému mladickému slibu stane náhradním rodičem půlroční holčičky.
světová
Ukázky

Život je změna

69 Kč
55 Kč
Příběh služebnice - 20%
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
světová
Ukázky

Příběh služebnice

198 Kč
158 Kč
Beduínská královna - 20%
Šejk Adir al-Zahab se domáhá uznání svého jména, neboť je nemanželským dítětem nedávno zesnulé královny Chalíe, ale král i sourozenci ho odmítnou.
světová
Ukázky

Beduínská královna

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 776 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 78 > >>