Nejprodávanější knihy - březen 2020
zdravá výživa

Jsou rostliny k jídlu? - 11%
(2x)
Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu výživné látky a energii.
zdravá výživa

Jsou rostliny k jídlu?

223 Kč
198 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři - 11%

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

zdravá výživa

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
359 Kč
Fit recepty 3. díl - 11%
Chceš postavu po jaké už dlouho sníš? Chceš se cítit sebevědomě? Chceš žít zdravě a zvýšit svou imunitu? V tom případě jsou Fit recepty pro Tebe jako stvořené!
zdravá výživa

Fit recepty 3. díl

347 Kč
308 Kč
Jak chutná Dolce vita - 11%
Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás zavede do postranních uliček i paláců a seznámí vás se zvyky, společností a skrytými poklady tohoto Věčného města.
zdravá výživa

Jak chutná Dolce vita

449 Kč
399 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

zdravá výživa

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
zdravá výživa

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

89 Kč
Vaříme podle Herbáře 5 - 11%
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbáře...
zdravá výživa

Vaříme podle Herbáře 5

359 Kč
319 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Fit recepty - 11%
S Fit Recepty nestrávíte v kuchyni třetinu života – zjistíte, jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů, s vyšším obsahem bílkovin a vitamínů a být fit (bez diet)!
zdravá výživa

Fit recepty

347 Kč
308 Kč
Fit recepty 2. díl - 11%
Druhé pokračování úspěšné kuchařky Fit Recepty se 155 novými, originálními recepty.
zdravá výživa

Fit recepty 2. díl

347 Kč
308 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>