Nejprodávanější tituly - březen 2020
romantika

Safírové opojení - 20%
(2x)
Když se po osmi letech Millie znovu setká s bohatým šejkem Chálidem, vynoří se jí v hlavě neblahé vzpomínky na matčinu nevyjasněnou smrt.
romantika
Ukázky

Safírové opojení

69 Kč
55 Kč
Třpytivá hodina - 11%
(1x)
Život Seliny Lennoxové je nekonečný večírek, který má jediný cíl: vyhnout se nudné budoucnosti, kterou jí naplánovali její bohatí rodiče. Román o vášni, zármutku, ztrátě a tajemstvích. Od autorky bestselleru Dopisy, které nikdo nečetl.
romantika

Třpytivá hodina

359 Kč
319 Kč
Náhrdelník od šejka - 20%
Kat bývala jednou z nejvyhledávanějších modelek světa – krásná, vysoká a přitažlivá, s chůzí gazely. Dostávala ty nejlepší zakázky, aniž by někdo věděl, že pochází z velmi chudých poměrů.
romantika
Ukázky

Náhrdelník od šejka

69 Kč
55 Kč
Vánoce na povel - 20%
Kéž by její rodiče nezemřeli a Chloe se nemusela postavit do čela rodinné firmy a pokusit se ji zachránit před úpadkem! Ne že by to nezvládla… ale to by výkonným ředitelem nesměl být Nico Di Fiore.
romantika
Ukázky

Vánoce na povel

69 Kč
55 Kč
Falešný vikář - 20%
Rebecca, dcera vikáře na anglickém venkově, najde na cestě zle potlučeného mladého muže, který není ani schopen řeči. Ujme se ho, ošetřuje ho a žije v domnění, že je to nový vikář, který má nahradit jejího otce.
romantika
Ukázky

Falešný vikář

109 Kč
87 Kč
Manželství s Italem - 20%
(1x)
Když hotelový magnát Cristiano Moretti zjistí, že jeho vášnivá noc s pokojskou Hallií nezůstala bez následků, rozhodne se situaci vyřešit po svém. Nenechá přece své dítě žít v chudobě, tak jako musel žít on sám.
romantika
Ukázky

Manželství s Italem

69 Kč
55 Kč
Noc v Saint Rémy - 20%
Láska je slabost, které se miliardář Lucien nehodlá poddat. Jenže půvabná Audrey mu to rozhodně neusnadňuje! Její plachá nevinnost je pro cynického Luciena lákavou výzvou.
romantika
Ukázky

Noc v Saint Rémy

69 Kč
55 Kč
Pokušení ve Vegas - 20%
Cooper Hayes, jediný majitel celosvětového řetězce hotelů, se náhle dozví, že už není jediným majitelem. Jeho zemřelý partner měl dceru, které všechno odkázal, aniž o její existenci komukoli pověděl.
romantika
Ukázky

Pokušení ve Vegas

69 Kč
55 Kč
Únos na karibský ostrov - 20%
(1x)
Chloe nastoupí do baletní společnosti bratrů Casillasových jako kostymérka. Po letech se opět setkává s Louisem a ke svému překvapení zjišťuje, že ho i po čase odloučení miluje stejně, jako když jí bylo sedmnáct.
romantika
Ukázky

Únos na karibský ostrov

69 Kč
55 Kč
Fotografie - 20%
(1x)
Fotografie je román plný emocí. Autorka čtenáře přenáší mezi dvěma vypravěčkami a časovými obdobími – mezi Rachael a Sophií, mezi Itálií 50. let a Anglií současnosti.
romantika
Ukázky

Fotografie

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 182 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>