Nejprodávanější tituly - březen 2020
zdraví a životní styl

Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
zdraví a životní styl

Posilování

404 Kč
359 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
zdraví a životní styl

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Obličejová jóga pro začátečníky - 11%
Obličejová jóga pro začátečníky nabízí techniky spočívající v jemném tlaku a masírování, které bez potíží zařadíte do každodenní péče o pleť.
zdraví a životní styl

Obličejová jóga pro začátečníky

242 Kč
215 Kč
Výroba vlastní kosmetiky
Pečujte o sebe i své děti pomocí přírodních surovin.
zdraví a životní styl

Výroba vlastní kosmetiky

134 Kč
Divoká síla - 11%
Jako žena jste kódována k síle a cesta uvedomení si bohatosti a krásy této síly – vaší Divoké síly – se nachází v rytmu a promenách vašeho menstruačního cyklu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Divoká síla

405 Kč
360 Kč
Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život - 11%
Barbara Nesvadbová vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů – Hanu Papežovou, Andreje Sukopa, Jana Marka, Jiřího Kříže, Roberta Lischkeho, Pavla Pafka, Radkina Honzáka, Jana Beneše, Cyrila Hoeschla, Jana Pirka, Petru Tesařovou a Antonína Pařízka.
zdraví a životní styl

Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život

269 Kč
239 Kč
Chcete pochopit zuby? - 20%
Neobyčejná kniha, která ukáže zubním lékařům neobvyklý a širší pohled na obor. Formou eseje provádí autor čtenáře po tajemstvích zubolékařského světa.
zdraví a životní styl
Ukázky

Chcete pochopit zuby?

169 Kč
135 Kč
Játra a jejich léčba - 11%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
zdraví a životní styl

Játra a jejich léčba

539 Kč
479 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 11%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
zdraví a životní styl

Jídelníček kojenců a malých dětí

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 255 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>