Nejprodávanější tituly - březen 2020
křesťanství

Srdce kontemplativní modlitby - 11%
(1x)
Mystické křesťanství. Náročný, avšak neuvěřitelně hluboký text, jehož každé slovo, je-li správně pochopeno, míří k cíli, který je skryt přímo v nás.
křesťanství

Srdce kontemplativní modlitby

313 Kč
278 Kč
Očekávání Vánoc - 11%
Kniha známého duchovního autora, františkána Richarda Rohra, nabízí zamyšlení pro každý den adventu. Vychází z liturgického čtení na daný den a dává čtenáři impulzy k tomu, aby dobu adventního očekávání strávil skutečnou vnitřní obnovou a posilou.
křesťanství

Očekávání Vánoc

158 Kč
140 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
křesťanství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Důvěrná slova - 11%
Mnoho lidí říká, že netuší, jak by se měli modlit. Oficiální modlitby jim jsou cizí a modlitba vlastními slovy jim činí potíže. Právě pro ně je tato sbírka modliteb, jež mají přirozený a vroucí jazyk a zároveň se týkají každodenních problémů.
křesťanství

Důvěrná slova

179 Kč
159 Kč
Katolický pohled na náboženskou pluralitu - 20%
Kniha nabízí úvod do teologické reflexe vztahu křesťanství k jiným náboženským tradicím v katolické perspektivě. Představuje dějiny tohoto vztahu a definuje teologický základ křesťanského přístupu k náboženské pluralitě.
křesťanství
Ukázky

Katolický pohled na náboženskou pluralitu

170 Kč
136 Kč
Vytržení - 11%
(3x)
Tato kniha otevřeně mluví o věcech, které přijdou na svět. Nemá však vyděsit. Má potěšit každého, kdo věří proroctvím Bible. Je knihou naděje. Bůh zachrání své děti před největším soužením, jaké svět poznal.
křesťanství

Vytržení

351 Kč
312 Kč
Celopalem ve výhni božské lásky (II.) - 20%
Druhá část antologie listů otce Pia týkající se především období temné noci smyslů, která bezprostředně předcházela viditelné stigmatizaci tohoto světce z Gargana.
křesťanství
Ukázky

Celopalem ve výhni božské lásky (II.)

65 Kč
52 Kč
Cesta k plnosti křesťanského života - 11%
Klasika křesťanské duchovní literatury, inspirace pro život v důvěrném vztahu s Bohem. Nakladatelství Triton s radostí předkládá čtenářům první české vydání této úspěšné knihy.
křesťanství

Cesta k plnosti křesťanského života

125 Kč
111 Kč
Dějiny křesťanství - 20%
(1x)
Autorem tohoto nového velkého úvodu do dějin křesťanství je jeden z předních světových teologů, tvůrce řady tematických příruček a sborníků, které se následně staly bestsellery.
křesťanství
Ukázky

Dějiny křesťanství

349 Kč
279 Kč
Nadšení pro lásku - 11%

Třetí cesta Františka z Assisi Všimli jste si, že František z Assisi, na rozdíl od svatých učitelů církve, na obrazech většinou nedrží knihu? Že nedrží kostel ani řeholi jako třeba Basil nebo Benedikt?

křesťanství

Nadšení pro lásku

212 Kč
188 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 143 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>