Nejprodávanější knihy - březen 2020
přírodní vědy

Můj sešit pozorování a aktivit: Příroda ve městě - 47%
Tento pracovní sešit je jiný než ostatní. Vyzývá tě k objevování veškeré přírody, která je kolem tebe, uprostřed tvého města nebo tvé vesnice.
přírodní vědy

Můj sešit pozorování a aktivit: Příroda ve městě

116 Kč
62 Kč
O čem víme prd - 11%
(2x)
Proč má vesmír maximální povolenou rychlost? Co (nebo kdo) útočí na zemi malinkatými superrychlými částicemi? Co je temná hmota a proč si nás nevšímá?
přírodní vědy

O čem víme prd

449 Kč
399 Kč
O gravitaci - 11%
(1x)
Gravitace je jednou ze čtyř základních fyzikálních sil; je nejnápadnější – ani naprostý laik nepřehlédne, že věci padají k zemi – a paradoxně zároveň nejslabší (gravitace celé zeměkoule nedokáže strhnout maličký magnet z ledničky).
přírodní vědy

O gravitaci

268 Kč
238 Kč
Okrasné keře a jejich použití - 11%
Okrasné keře vybrali známí botanici záměrně, protože zájem o pěstování okrasných keřů se neustále zvyšuje s rostoucím počtem nejen užitkových zahrádek, ale i rodinných domků.
přírodní vědy

Okrasné keře a jejich použití

449 Kč
399 Kč
Plané rostliny - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků.
přírodní vědy

Plané rostliny

269 Kč
239 Kč
Rychlost svitu hvězd - 11%
Ilustrovaný průlet fyzikou, zvukem, světlem a vesmírem.
přírodní vědy

Rychlost svitu hvězd

404 Kč
359 Kč
Sféra Iohanna de Sacrobosco – středověká učebnice základů astronomie - 11%
Latinský Traktát o sféře světa anglického astronoma 13. století Iohanna de Sacrobosco, působícího na univerzitě v Paříži, se stal základní učebnicí astronomie, která byla čtena a studována až do 17. století.
přírodní vědy
Ukázky

Sféra Iohanna de Sacrobosco – středověká učebnice základů astronomie

296 Kč
263 Kč
Smrtící rostliny - 11%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
přírodní vědy

Smrtící rostliny

674 Kč
599 Kč
Velká kniha opeřené havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč jsou plameňáci růžoví, proč papuchalk podupává nohama nebo kolikrát za sekundu mávnou kolibříci křídly? To budeš koukat... V knize se skrývají nejen odpovědi na tyto otázky, ale i spousta další zábavy.
přírodní vědy

Velká kniha opeřené havěti

269 Kč
239 Kč
Encyklopedie magických míst - 11%
(1x)
Lákají vás dobrodružné cesty do tajuplných končin naší vlasti, kde ožívají mýty a zjevují se nadpřirozené bytosti? Chcete na vlastní kůži pocítit sílu a magičnost posvátných míst, které uctívali už naši dávní předkové? Máte rádi tajemstvím opředené příběhy a dodnes neodhalené a provokující záhady?
přírodní vědy

Encyklopedie magických míst

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 185 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 19 > >>