Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
světová

Na smrt - 20%
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
světová
Ukázky

Na smrt

278 Kč
222 Kč
Bizarní povídky - 20%
(2x)
Svět je čím dál bizarnější. Překvapivé a nepředvídatelné povídky od držitelky Nobelovy ceny za literaturu, díky nimž se budeme na realitu kolem sebe dívat úplně jinýma očima.
světová
Ukázky

Bizarní povídky

229 Kč
183 Kč
Manuál pro uklízečky - 20%
(8x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
světová
Ukázky

Manuál pro uklízečky

198 Kč
158 Kč
Skvělá partie - 20%
Terri Rayburnová je dívka s jistou pověstí. Nezaslouží si ji, ale protože vyrostla na předměstí Summer Hillu, ví, jak to v maloměstě chodí.
světová
Ukázky

Skvělá partie

209 Kč
167 Kč
Dcery nové doby - 0%
(7x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
světová
Ukázky

Dcery nové doby

239 Kč
238 Kč
Trochu jiná slečna Bridgertonová - 20%
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
světová
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
159 Kč
Zvony Londýna - 20%
(1x)
Peter Grant, londýnský detektiv a čarodějnický učeň, nyní hraje klíčovou roli v bezprecedentní operaci bezpečnostních sil, která má Muže bez tváře dostat před soud.
světová
Ukázky

Zvony Londýna

198 Kč
158 Kč
Katharinina šifra - 20%
(2x)
William Wisting jako každý rok přijíždí k domu Martina Haugena, odkud před čtyřiadvaceti lety beze stopy zmizela Haugenova manželka Katharina. Zůstal po ní jen papírek se záhadnými číslicemi a sbalený kufr. Případ se nikdy nepodařilo vyřešit – Katharina se nenašla živá ani mrtvá, Martin Haugen měl solidní alibi a ani jiné stopy nikam nevedly.
světová
Ukázky

Katharinina šifra

279 Kč
223 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
světová
Ukázky

Lunapark

299 Kč
Nůž - 20%
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
světová
Ukázky

Nůž

389 Kč
311 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 776 položek
1 2 3 .. 78 > >>