Nejprodávanější tituly - březen 2020
česká

Hodinky od Ašera
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
česká

Hodinky od Ašera

269 Kč
Hráč
(2x)
Jsou čtyři roky po válce a do psychiatrického sanatoria v Bavorsku, kde se léčí převážně prominenti fašistického Německa, je umístěn muž, který neví, jak se jmenuje, ani kým byl za války.
česká

Hráč

332 Kč
Chlapec, který přežil pochod smrti
(1x)
V roce 1981 sepsal Pavel Taussig pro svého staršího syna k jeho jedenáctým narozeninám svůj životopis. To proto, že i jemu bylo jedenáct, když se ocitl v Osvětimi. Poté přežil ještě tábory Mauthausen, Melk a Gunskirchen a pochod smrti.
česká

Chlapec, který přežil pochod smrti

251 Kč
K čemu tak velká slova?
Rytířské ságy patří mezi méně známé žánry staroseverské literatury. Tento termín je už od středověku souhrnným označením pro staroseverské verze několika skupin literárních textů, které původně vznikaly ve Francii.
česká

K čemu tak velká slova?

324 Kč
Kdo hledá, najde
Jednoho zimního rána se Červený medvídek rozhodne, že nechce navždy zůstat odloženým plyšákem na půdě plné harampádí. Opustí pohodlnou, ale nudnou jistotu a vydá se na dobrodružnou cestu.
česká

Kdo hledá, najde

241 Kč
Když jsem to slíbil!
Vynikající český herec Luděk Munzar se v roce 1998 poprvé představil také jako spisovatel. Autobiografická kniha „…když jsem to slíbil!“ sleduje příběh chlapce, který se okouzleně dívá k obloze a šeptá tatínkovi: „Budu pilotem.“
česká

Když jsem to slíbil!

224 Kč
Klub vrahů
(5x)
Klub vrahů je zneklidňující thriller. Napětí příběhu, který se zpočátku tváří spíš jako detektivka, se stupňuje až k hororové atmosféře, která čtenáře sevře jako čelisti svěráku a nepustí.
česká
Ukázky

Klub vrahů

268 Kč
Kocovina šumavského léta
(1x)
Román mapující historii pohraničí, zasazený do Vimperku roku 1987, nástupu perestrojky, pražské návštěvy Michaila Gorbačova, ale i sílícího ekologického hnutí, vnitropolitického zápasu uvnitř KSČ a tragických ozvěn sovětské invaze.
česká

Kocovina šumavského léta

251 Kč
Královny nemají nohy
Romantický příběh z 16. století o dobrodružných příhodách českého rytíře, zasazený do atmosféry rudolfinské Prahy a renesanční Itálie.
česká

Královny nemají nohy

314 Kč
Ledaže se spletu
Sbírka sebeironických postřehů od nejpopulárnějšího seniora, který baví český internet svým pověstným ostrovtipem.
česká

Ledaže se spletu

224 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>