Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
česká

Doma
Povídkový soubor Doma byl první knihou, která uvedla do české literatury židovské obyvatele venkova a maloměsta jako jeho přirozenou součást.
česká
Ukázky

Doma

58 Kč
Fiorella a Bratrstvo křišťálu - 30%
Dobrodružný historický román s detektivní zápletkou pro mládež, ale i pro dospělé. Do Prahy přijíždí z Itálie dvorní alchymista císaře Rudolfa II. Giovanni da Ponte.
česká
Ukázky

Fiorella a Bratrstvo křišťálu

179 Kč
125 Kč
Fiorella a hřbitov upírů - 30%
Fiorella je nejen dcerou alchymisty císaře Rudolfa II., ale v převleku za chlapce je i jeho učedníkem.
česká
Ukázky

Fiorella a hřbitov upírů

179 Kč
125 Kč
Hráč - 30%
(6x)
Jsou čtyři roky po válce a do psychiatrického sanatoria v Bavorsku, kde se léčí převážně prominenti fašistického Německa, je umístěn muž, který neví, jak se jmenuje, ani kým byl za války.
česká
Ukázky

Hráč

199 Kč
139 Kč
Hrdinové
(3x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
česká
Ukázky

Hrdinové

149 Kč
In Nomine Sanguinis
Miroslav Žamboch je zpátky s knihou o upírech a vlkodlacích, o střelných zbraních a krásné, vlhké, sychravé přírodě páchnoucí jehličím a střelným prachem.
česká
Ukázky

In Nomine Sanguinis

179 Kč
Jak je ve větě člověk
(1x)
Korespondence Josefa Škvoreckého s Janem Zábranou. Spisy 39 korespondence 3.
česká
Ukázky

Jak je ve větě člověk

149 Kč
Ještě že nejsem kat - 30%
(4x)
Dobrodružný detektivní příběh, který se odehrává v renesanční Praze. Román vznikl na podkladě autorovy stejnojmenné divadelní hry. Nabízí plno zvratů, napětí, ale i zábavných situací a nečekané rozuzlení.
česká
Ukázky

Ještě že nejsem kat

199 Kč
139 Kč
Jiřina
Říká se, že válka je to nejhorší na světě. Přesto existují příběhy, které jsou opakem. Náš příběh vypráví o 4 ženách, které spolu prožily tvrdé nucené práce v Říši, a pro které bylo přátelství a láska více než nenávist.
česká
Ukázky

Jiřina

89 Kč
Karel IV.
(1x)
Karel IV. dovedl země Koruny české k nebývalému rozkvětu, jen v soukromí jako by se mu štěstí vyhýbalo. Nebylo mu přáno, aby ho královským životem provázela milovaná Blanka. I když pak uzavíral politické sňatky, manželky měl upřímně rád.
česká
Ukázky

Karel IV.

149 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100